real-time kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: real-time

Élő mobilközvetítéssel újíthatnak a hírpotálok és a blogok

Az ANGL mobilalkalmazás április 24-én mutatkozott be a Design Terminálban. Az Artklikk által fejlesztett appal valósidejű mobil videóközvetítéseket indíthatunk és nézhetünk. Hírportálok, blogok üzemeltetői számára a dolog érdekessége, hogy az ANGL-lel készített élő videók beágyazhatóak bármilyen online tartalom mellé.

2014. április 25. 17:04

Nem a valós idejű BKV-adatokat mutatja az Utcakereső

Az új FUTÁR-rendszer valós idejű járatinformációkkal szolgál az utasoknak, és sokan gondolták úgy, hogy  GPS alapján az utcakereső.hu oldalon is követhető a járművek mozgása. A BKK azonban közleményben erősítette meg, hogy mindez ilyen formában nem igaz.

Kulcsszavak: real-time internet BKV GPS
2014. február 6. 16:53

Valós idejű vonatmenetrend okostelefonra

A GYSEV továbbfejleszti utastájékoztató rendszerét, melynek részeként újabb helyszínek kerülnek az állomási utastájékoztató rendszerbe. Az utasok pedig a plakátokon található QR-kódokkal az okostelefonjukra is letölthetik a valós idejű menetrendet.

2014. január 22. 11:34

PockIt Recorder a PDA-khoz

A valós idejű vezeték nélküli multimédia terén vezető szerepet betöltő Pocketmultimedia bejelentette szoftversorozatának legújabb tagját, amely a PockIt Recorder névre hallgat.

2001. április 20. 06:07

Warcraft III infók

A Blizzard weblapjára számos új infó került fel a játékról; hogyan befolyásolja az időjárás a csatákat vagy hogy hány faj lesz?

2000. március 25. 01:12

Warcraft III interjú

A Blizzard hosszú ideje csöndben van a Warcraft III-mat illetően, de az állóvizet ismét felkavarta, hogy a játék fejlesztésének vezetője, Mike O'Brien eltávozott a Blizzardtól. Ezen kívűl a GameSpot hírei szerint a játék fejlesztésének iránya is nagy változásokon ment át. Legfőképpen, a Blizzard ismételten hangoztatta, hogy a játék mindenekelőtt stratégia lesz, nem pedig szerepjáték.

2000. március 18. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40