szerver hosting kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: szerver hosting

Mi szól a szerverbérlés mellett?

Tulajdonolni, birtokolni valamit az emberek többségének egyfajta megnyugvást jelent. Megvettem, ez az enyém. Miért jöhet szóba mégis szerver esetében a bérlés? Több okból is, nézzük, melyek ezek!

Kulcsszavak: szerver szerver hosting
2021. május 13. 11:03

Ki vigyáz a céges szerverekre az ünnepek alatt?

Az irodai szerverek számos cégnél felügyelet nélkül maradnak az ünnepek idejére, ami nem várt kellemetlenséghez vezethet az év első napjaiban.

2018. december 21. 11:15

Már bérelhető a szerverek iPhone-ja

Okosszerverekért lelkesedik a világ: appok telepítése néhány kattintással, letisztult, pazar felhasználói felület, könnyű kezelhetőség. Valószínűleg nem ezek az első gondolataink, ha a szerverek jutnak eszünkbe, de ez most megváltozhat: a Magyar Brands díj nyertes Tárhely.Eu kínálatában most elérhetővé váltak azok a bérelhető szerverek, melyek a „hagyományos” vasak stabilitását ötvözik az okostelefonoktól megszokott kényelmes kezelőfelülettel.

Kulcsszavak: szerver hosting szerver
2014. november 5. 11:38

A GTS bővíti felhő alapú megoldásait

A GTS Central Europe (GTS) frissítette felhő alapú GTS Virtuális Szerverhoszting szolgáltatását. Az új verzió hatékonyabb árazást és számtalan új funkciót kínál a GTS ügyfeleinek. A rendszer önkiszolgáló online kezelőfelületén gyorsan, néhány kattintással elindítható vagy felfüggeszthető egy-egy szerver működése, a számlázás pedig akár óránkénti használat alapján is történhet.  

Kulcsszavak: szerver hosting GTS-hu
2012. szeptember 21. 13:14

Eszközpark fejlesztés a Hostlogic Kft.-nél

A korábbi 400GB-os memória kapacitás 650GB-ra, a tárterület pedig 30TB-ról 50TB-re nőtt. Ezen felül, magasabb színvonalú kiszolgáló infrastruktúra garantálja a redundáns működést, amely egyben minden eddiginél biztonságosabb lett.

2012. augusztus 23. 08:12

Ingyenes virtuális szerverhoszting a Proservertől

A Proserver Kft. négy, a Microsofttal közösen nyújtott, szerver virtualizációra épülő szolgáltatáscsomagja érhető el a WebsiteSpark programba való regisztrációval egy évig ingyenesen: az ASP.NET 3.5 platform csomag, a Windows Server 2008 R2, a PHP on Windows, a Webáruház alapcsomagok.

Kulcsszavak: Proserver szerver hosting
2010. május 2. 23:51

Új Invitel adatközpont - négykilences rendelkezésre állás

Az Invitel Data Center révén végre itthon is megvalósíthatók földrajzilag elosztott, független szolgáltatók adatközpontjaiban védett katasztrófatűrő rendszerek. Ezzel az egyik adatközpont teljes üzemképtelenné válása esetén sem történik súlyos adatvesztés, sőt akár a leállás is elkerülhető, és a továbbiakban megfelelő biztonság és rendelkezésre állás mellett folytatható a szolgáltatás.

2009. május 27. 08:12

Dataneum - avagy Gutenberg metamorfózisa

Új, a nemzetközi szabványoknak is megfelelő szerverpark jött létre az egykori Athenaeum Nyomda volt épületkomplexumában. Itt alakította ki több százmilliós beruházással második szerverparkját az Invitel.

Kulcsszavak: Invitel szerver hosting
2009. május 15. 08:39

Szervertermet alakíttat ki a Magyar Államkincstár

A Magyar Államkincstár nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként Delta Informatikai Zrt-t választotta ki arra, hogy a budapesti Hold utcában nettó 248 millió forintért szervertermet alakítson ki a kincstár számára.

Kulcsszavak: szerver hosting
2009. április 28. 08:44

Szerverszolgáltatás 15 perc alatt

"Rapidszerver" néven szolgáltatást indít az Interware Internet Szolgáltató Zrt.

Kulcsszavak: Interware szerver hosting
2008. november 3. 18:25

Kétmillió postafiók spamvédelme: itt az MPP Core 4

A megnövekedett spamszűrési igények miatt új szerverparkba költöztette a Yellow Cube Kft. a Mail Security Desktop és MX spamszűrőket. Ezentúl Európa egyik legnagyobb szerverközpontja, a Kölnben található Host Europe gépei végzik a magyar felhasználók kéretlen leveleinek szűrését.

2008. augusztus 27. 11:05

Az EnterNet és a Proserver mint NATO beszállítók

Az EnterNet 2001 Kft. és szerverhoszting üzletága, a Proserver megkapta a ’’NATO beszállításra alkalmas’’ tanúsítványt.

2008. június 30. 11:17

Duplájára nőtt a budaörsi dataHome szerverközpont

A GTS-Datanet több mint 200 négyzetméterrel bővítette budaörsi szervertermét, és ezzel megduplázta a dataHome Szerverközpont kapacitását. A 400 millió forintos beruházással kialakított új létesítmény 1000 szerver legmagasabb igényeknek megfelelő kiszolgálására alkalmas.

2008. május 1. 11:01

A Proserver terméből indul az Uniós Szélessáv Portál

A Szélessáv Alapítvány ezentúl a Proserver szervertermében hosztolja szervereit. A Szélessáv Alapítvány azért döntött a szerverterem váltás mellett, mert elnyerte az Európai Bizottság által kiírt pályázatot az Uniós Szélessáv Portál megvalósítására és üzemeltetésére. Ehhez pedig szüksége volt egy modern és professzionális gépteremre, ami megfelel az Európai Bizottság által támasztott szigorú követelményeknek.

Kulcsszavak: szerver hosting Proserver
2008. március 10. 14:07

Szerverbérlet a SunShop.hu online áruházon keresztül

A Sun Microsystems Kft. bejelentette, hogy a SunShop.hu online áruházon keresztül, melyet az Axiom IT üzemeltet, szerverbérleti szolgáltatást indított. A SunShop.hu az első hazai, kizárólag Sun termékeket kínáló online webáruház.

2007. július 27. 16:54

HP bérszerver-megoldások az Interware kínálatában

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. és az AQUIS Informatika Zrt.  bejelentette, hogy stratégiai együttműködésről írtak alá megállapodást. A két magyar tulajdonú cég szövetsége elsősorban a magyarországi kkv-szektor számára kíván magas színvonalú, ugyanakkor kedvező költségekkel járó internetes megoldásokat kínálni.

Kulcsszavak: szerver hosting Interware
2007. április 10. 14:36

Újabb létesítményt épít a Dataplex

Sikeres üzleti évet zárt a kolokációs és szerverhoszting központot üzemeltető Dataplex Kft., amely indokolttá teszi adatközponti létesítményének és portfoliójának bővítését egyaránt - hangzott el a cég mai sajtótájékoztatóján.

2007. április 3. 14:28

Új gépterem Zuglóban

Alig két hónap alatt készült el Zuglóban egy új, minden elképzelhető igényt kiszolgáló szerverterem, mely napokon belül befogadja az egyik távközlési szolgáltató teljes számítógépközpontját.

2007. január 31. 14:40

Biztonságosabb és takarékosabb ügyvitel kihelyezett szerverrel

A VIVAnet három hónapja megnyitott szerverterme, a Szervergalaxis több olyan szolgáltatási csomagot kínál, amelyeket kis- és középvállalatok számára dolgoztak ki.

Kulcsszavak: szerver hosting VIVAnet
2006. december 11. 11:29

Sun bérszerverek az Interware Szerver Hotelben

Az Interware Szerver Hotelében a Sun x86-os szervereinek bérlete mellé többek között IP hoszting, szerverelhelyezés és rendszer adminisztrációs szolgáltatásokat nyújt az Interware, valamint egy hónapos ingyenes tesztelési lehetőséget biztosít elsősorban a közepes méretű vállalatok számára.

2006. október 16. 12:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52