Sun-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sun-hu

Jubileumi újévi Sun-koncert a MŰPA-ban

"Egy évtized hangjai" mottóval rendezte meg január 7-én Budapesten, a Művészetek Palotájában (MŰPA) tizedik, jubileumi újévi koncertjét a Sun Microsystems Magyarország.

Kulcsszavak: Sun-hu +céginfo
2010. január 8. 07:30

Amerikai koncepciójú új hazai irodában a Sun Kft.

A szaksajtó képviselői és a hazai partnercégek meghívottjai előtt július 29-én Budapesten, a IX. Lechner Ödön sétány 7. szám alatt (Millenium Tower) felavatta a legújabb amerikai elrendezési koncepciót (nextgen) követő, annak alapján készült új irodáját a Sun Microsystems Kft.

Kulcsszavak: Sun-hu iroda
2009. július 30. 07:14

Terítéken a Sun X86-os stratégiája

Az X86-os szerverek piacáról tartott március 18-án sajtótájékoztatót a Sun Magyarország. A sajtóbeszélgetésen részt vett Luc Opdebeeck, a sun EMEA térségért felelős alelnöke, aki többek között beszélt a Sun mostani piaci helyzetéről és jövőbeni stratégiájáról, valamint arról, hogy növekedési ütemét megtartva, a cég folyamatosan növelni tudja piaci részesedését.

Kulcsszavak: Sun Sun-hu +céginfo
2009. március 18. 17:25

7 milliós összdíjazású Ricoh fejlesztői verseny Magyarországon

Magyarországon idén először került meghirdetésre a Ricoh Company és a Sun Microsystems nemzetközi szintű közös fejlesztői versenye az egyetemi és főiskolai programozó-hallgatók körében.  Az országos döntőbe jutott csapatok február elejétől Ricoh multifunkciós gépeken folytatják a Java alkalmazások fejlesztését.

2009. február 5. 12:35

Sun negyedév - elmozdulás az olcsóbb és költséghatékonyabb technológiák felé

Nemzetközi szinten a Sun a makro környezet hatásának tulajdoníthatóan bevételének csökkenéséről számolt be, de az elemzői várakozások felett teljesített, és számos termék területen kétszámjegyű növekedést tudott felmutatni. Magyarország mind európai, mind világviszonylatban jól teljesített.

Kulcsszavak: Sun Sun-hu +céginfo
2009. február 3. 14:51

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Ricoh Java fejlesztői versenyére!

Magyarországon idén először a magyar felsőoktatási intézmények hallgatói is nevezhetnek a Ricoh Company és a Sun Microsystems nemzetközi szintű közös fejlesztői versenyére. Az egyedülálló megmérettetésre még egy hónapig várják a szakirányú egyetemek és főiskolák, valamint a hallgatók jelentkezését!

2008. október 13. 13:22

Sun: kkv-k a célkeresztben

A június 30-ával zárult 2008. pénzügyi évet értékelte és a jövő terveiről szólt mai sajtótájkoztatóján Hernádi József, a Sun Microsystems Kft. vezérigazgatója és Strausz János, a cég parnerkapcsolati igazgatója. A 2007-2008-as hazai tevékenységre vonatkozó főbb megállapítások a következők.

Kulcsszavak: Sun Sun-hu +céginfo
2008. szeptember 10. 15:12

Sun: két számjegyű növekedés Magyarországon és a közép-európai régióban

A Sun eredményei alapján a közép-európai régió jelentős növekedést produkált a június 30-án zárt pénzügyi évben. Az Ausztriát, Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot és Magyarországot magába foglaló közép-európai régió 30%-kal növelte termék-rendelésállományát az előző pénzügyi évhez képest, az árbevétel 11%-ot, a profitabilitás pedig 23%-ot növekedett. Magyarország a közép-európai országok között is az élmezőnyben végzett: 12%-os árbevétel növekedés mellett a profitabilitás 27%-kal nőtt.

Kulcsszavak: Sun-hu +mérleg
2008. augusztus 9. 10:51

Ricoh és Java fejlesztői verseny Magyarországon is

Magyarországon idén először hirdetik meg a Ricoh és a Sun nemzetközi szintű közös fejlesztői versenyét. A verseny első szakaszában a szervezők a szakirányú egyetemek és főiskolák jelentkezését várják.

Kulcsszavak: Ricoh-hu Sun-hu verseny
2008. július 9. 13:42

Nyíltan, szabadon: Sun fejlesztői konferencia

A Sun Magyarország idén is megrendezi hagyományos fejlesztői konferenciáját, amelynek témája idén a nyílt forráskód lesz. A konferencián a technológia újdonságairól, fejlődési irányáról és lehetőségeikről tartanak előadást neves külföldi és hazai szakemberek. A nyílt forráskódú szoftverekhez hasonlóan a részvétel természetesen nyitott és ingyenes.

Kulcsszavak: Sun-hu konferencia
2008. május 26. 19:01

Átfogó környezettudatosság a Sunnál

A Sun Microsystems szerver, kliens és adattárolási és archiválási termékeinél egyre nagyobb hangsúlyt helyez a környezettudatos technológiák kifejlesztésére, alkalmazására.

2008. február 27. 13:31

Új partnerkapcsolati igazgató a Sun Microsystemsnél

Strausz János tölti be a Sun Microsystems partnerkapcsolati igazgatói posztját 2008. január 15-től.

Kulcsszavak: CIO Sun-hu
2008. január 22. 18:44

Új igazgatók a Sun Microsystems Kft.-nél

A Sun Microsystems Kft. a mai napon bejelentette a vállalat újonnan kinevezett üzletág-igazgatóit.

Kulcsszavak: Sun-hu +céginfo CIO
2007. december 11. 13:51

Sun: új marketingvezető, négy új berendezés

Négy technikai (StorageTek 5800, Sun Blade6048, Ultra 10, Sun Switch 3456) és egy személyi vonatkozású (Polner Tamás) bejelentés hangzott el a Sun Microsystems Magyarország mai sajtótájékoztatóján. Novembertől Polner Tamás a Sun új marketingigazgatója. A több mint tíz éve a Sun Magyarországnál dolgozó, technikai kötődéssel is rendelkező szakember az utóbbi három év során a partnerkapcsolatokért volt felelős (Az új partnerkapcsolati igazgató személye még nem ismert).

Kulcsszavak: szerver tároló CIO Sun-hu Sun
2007. november 30. 14:33

Sun: kedvezményes karácsonyi akció minden pénztárcához

Karácsonyi kedvezményes akciót hirdetett meg a Sun Microsystems Kft. többek között a vállalat új fejlesztésű, idén szeptemberben bejelentett x86-os kiszolgálóira, amelyek innovatív tervezéssel párosítják a megbízhatóságot és a kiemelkedő teljesítményt.

Kulcsszavak: szerver Sun-hu Sun
2007. november 20. 20:24

Itthon is bemutatkozott a Sun Ultra 24

A mai napon a Unitis Rendszerház Pro/ENGINEER felhasználók éves konferenciáján debütált itthon a Sun Microsystems új, első négymagos, x64 architektúrájú munkaállomása, a Sun Ultra 24.  Az új termékhez az operációs rendszerek széles skálája kapható, így a 32 és 64 bites Solaris, a Windows, a Red Hat Enterprise Linux és a SUSE Linux. A gépet itthon is az automatizált elektronikus tervezés, a számítógéppel támogatott gépészeti tervezés, a szoftverfejlesztés, valamint a vizualizációt igénylő kutatások területén fogják elsősorban alkalmazni.

Kulcsszavak: Sun-hu Sun szerver
2007. november 9. 18:47

Sun: Harminc százalékos profitnövekedés Magyarországon

Júliusi kinevezése óta ma először találkozott a Sun Microsystems Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója a szaksajtó képviselőivel. Hernádi József (35) a vállalat globális és magyarországi pénzügyi eredményei mellett kitért a hazai céget ért személyi változásokra, és körvonalazta, hogyan képzeli el a most 75 fős magyarországi leányvállalat jövőbeli működését.

Kulcsszavak: +céginfo Sun-hu
2007. szeptember 18. 13:57

Nőtt az internetbanki ügyfelek száma

Március végén 1,316 millió lakossági és 208 ezer vállalati ügyfélnek volt internetbanki szolgáltatások igénybevételére vonatkozó szerződéssel: a lakossági internetbanki ügyfelek száma az elmúlt egy évben 57 százalékkal, míg a vállalatiaké 64 százalékkal emelkedett - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. kedden az MTI-vel.

2007. szeptember 12. 10:17

Szerverbérlet a SunShop.hu online áruházon keresztül

A Sun Microsystems Kft. bejelentette, hogy a SunShop.hu online áruházon keresztül, melyet az Axiom IT üzemeltet, szerverbérleti szolgáltatást indított. A SunShop.hu az első hazai, kizárólag Sun termékeket kínáló online webáruház.

2007. július 27. 16:54

Kinevezték Hernádi Józsefet a Sun ügyvezetőjének


A Sun Microsystems Kft. a mai napon bejelentette, hogy 2007. július 15-től Hernádi József, megbízott ügyvezető igazgató, korábbi általános ügyvezető-igazgatóhelyettes, a Sun regionális - Közép-Európa - megoldásszállító üzletágának vezetője tölti be a Sun Microsystems Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A 35 éves szakember feladata a Sun Microsystems hazai leányvállalatának operatív irányítása.

Kulcsszavak: Sun-hu +céginfo CIO
2007. július 23. 11:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47