A Symantec támogatja a Windows ME-t

Nyerges Tibor Nyerges Tibor, 2000. szeptember 9. 09:07
Szinte minden PC-n van valamilyen Symantec- (Norton) program, ezért fontos, hogy a cég támogatja-e a legújabb Microsoft operációs rendszert, hiszen legtöbb szoftverük igen rendszerközeli.
A cég nemrég közölte, hogy legújabb programjai támogatják a Windows ME-t és a Windows 2000-et is. A Norton SystemWorks 2001-ben minden egy helyen megtalálható, ami a PC mindennapos használatához szükséges.

A Norton Antivirus 2001 a világ legelterjedtebb víruskeresője, az új verzió automatikusan frissíti adatbázisát, amikor a felhasználó az internethez kapcsolódik.

A Norton Utilities 2001 optimalizálja a PC teljesítményét, és egyszerűen megoldható vele a rendszer problémáinak nagy része.

A Norton CleanSweep 2001 a programok és a hozzájuk tartozó állományok eltávolításában segít, képes megkeresni azokat a fájlokat is, melyeket az uninstallerek valamilyen oknál fogva a merevlemezen felejtenek.

A Norton Ghost 2001 segítségével egyszerűen lehet backupot (biztonsági másolatot) készíteni a rendszerről, majd visszatölteni azt. Képes az egész merevlemezt átmásolni a másikra egy az egyben.

A többi népszerű Symantec-termék (Norton Internet Security, Norton Personal Firewall) Windows ME-kompatibilis verziója elkészül szeptember közepére, az új operációs rendszer hivatalos megjelenésének időpontjára. (Az operációs rendszer leváltása tulajdonképpen a Symantecnek is jól jön, hiszen a felhasználók kénytelenek megvásárolni a termékek újabb verzióit...)

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14