Új szolgáltatások, új hangsúlyok a Prímen

, 2000. október 28. 09:43
Kérjük kedves olvasóinkat, hogy akik ezt a hírt még a megszokott, régebbi elrendezésű főoldalon olvassák, SHIFT-CTRL-RELOAD (teljes frissítés) segítségével töröljék a gépükben, szerverükön örzött "elavult" arculatot. Az egyre szélesedő szolgáltatási paletta okán az új főoldal immár az étlap-jelleget hangsúlyozza, az IT-hírek – egy fogásként a sokból – a főoldalon kikerültek a központi helyzetből, ezek közvetlenül a hirek.com oldalon érhetők el.
A Prím megmarad vertikális portálnak, az informatika információbázisának, de az informatika olyan téma, amely egyre többeket érint, és ennek az egyre szélesebb rétegnek a kiadó egyre több populáris szolgáltatást is kínál. Már eddig is voltak ilyenek, hiszen a Prímposta, a Mappa, vagy a "secperc" alatt összeállítható saját weboldal sok "laikust" is vonzott, csakúgy, mint az árverés, a letöltés, a Magyar Címtár vagy a Fórum. A változás most érett be, amikor a szerkesztőség úgy döntött, hogy kikapcsolódásként horószkópot is közöl, Váncsa István, a neves publicista, hétről hétre (egy kicsit az elmúlt napok eseményeiből kiindulva) összefoglalja, hogy mit várjon a KOS, a SZÜZ vagy a BIKA a következő héttől. :-)

A szolgáltatások száma egy-két héten belül bizonyosan további kettővel, azután pedig ki tudja még mennyivel nőni fog, ez a kényszer rendeztette át a kiadóval főoldalát. Természetesen azok, akik csak egy-egy szolgáltatás iránt érdeklődnek, megtalálják a kiskapukat: a letoltes.com, arveres.com, hirek.com, primposta.com, weboldal.com és más oldalbejáratok továbbra is élnek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36