Biztonsági üzletágat indít az IBM-partner Haitec Kft.

Kovács Attila, 2000. december 15. 23:32
Évzáró rendezvény keretében avatta fel új irodáját Budapesten az IBM Business Partnerként működő és 2000-ben a múlt évi 170 millió forintról várhatóan több mint 500 millió forint nettó árbevételre magát feltornászó high-end rendszerintegrátori, CAD-tevékenységgel, kulcsrakész SAP-rendszertámogatással, archiválási dokumentummenedzsmenttel és leginkább b2b e-business megoldásokkal foglalkozó Haitec Magyarországi Kft.
A sajtótájékoztatón Csurgai Gábor ügyvezető a rendszerintegráció terén kiemelte a cég összetett Unix rendszereiben való jártasságát és eredményességét, az IBM Catia tervezőrendszeréhez kapcsolódó szolgáltatásokat (a Haitec az egyetlen Catia-támogató cég Magyarországon), az SAP platformszintű támogatását és a Haitec német anyacégének hagyományaihoz illeszkedő SAP integrációs tevékenységet. Továbbá az IBM Content Manager és CommonStore termékeivel történő elektronikus irattár-kialakításokat, valamint nagy tömegű papír alapú irattár digitalizálását.

A Haitec feltörekvő üzletága az e-business, amely az IBM WebSphere családjára, a Lotusra és a DB2-re alapozott megoldásokban, valamint b2b és b2c szolgáltatásokban jelentkezik. A 2001-től induló új e-business Security Services üzletágban a szolgáltatásportfóliót az IBM SecureWay termékeire alapozzák. A Haitec az idén több mint 70 felhasználót regisztrált, a legfontosabb projektek a következők voltak: Audi, MEE Bt., Claas Magyarország; illetve e-business projektek: Corvinum Kft. Szőlő- és Borkultúra Alapítvány, GPP Hungary. A cég ezen a héten nyerte meg a TVK Lotus alkalmazásokra kiírt tenderét. A Haitec új telephelyének címe: Budapest VIII., Benyovszky Móric u. 26.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50