Megérkezett a 3Com új digitális web-kamerája

Kovács Attila, 2001. január 15. 10:37
Január 15-től Magyarországon is kapható a 3Com Corporation digitális kameracsaládjának új tagja, a 3Com Homeconnect PC Digital WebCam Lite. Az új kamera felhasználóbarát kezelést, plug-and-play telepítést és kiváló minőségű képrögzítést biztosít mind az álló-, mind a mozgóképek esetén.
Szintén megjelennek a termékcsalád már korábban kapható kamerájának szélesebb körű felhasználását elősegítő új tartozékok, a Travel Pak, a Laptop Clip és a Digital Lens Pak. "A PC Digital WebCam Lite-tal az internetes felhasználók digitális videózást vagy a fényképezést folytathatnak. Új felvételeiket megoszthatják rokonaikkal és barátaikkal. Segítségével, többek között webes albumok készíthetők, és fényképes képeslapokat is küldhetnek egymásnak az interneten"- mondta Szabó Gábor, a 3Com Magyarország marketingigazgatója.

A gyártó szerint a PC Digital WebCam Lite kamera mindazok számára jelent ideális megoldást, akik a videózáshoz nem igényelnek túl nagy rugalmasságot és mobilitást, de elérhető áron szeretnének kiváló minőségű webes kamerát vásárolni.

A mintegy 80 dollárnak megfelelő forint listaáron kapható PC Digital WebCam Lite tartozéka egy CD, amely tartalmazza a kamerameghajtókat, az élő internetes videó-hívásokat lehetővé tevő Microsoft Netmeeting programot, valamint a Taveo cég internetes áramoltatott élő videót biztosító Webcam szoftverjét.

Kulcsszavak: 3Com-hu kamera 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55