Nemzetközi elismerés a Noreg Kft. 420%-os növekedésének

, 2001. március 28. 12:48
A Noreg Kft. elnyerte a "Legdinamikusabban fejlődő ISS képviselet az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban" címet!
A legjobbnak járó díjat dr. Kőrös Zsolt a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója vette át a múlt héten Velencében megrendezett ISS partnertalálkozón.

A Noreg Kft. 2000-ben - 180 millió forintos árbevételt ért el, amely több mint 420%-os növekedést takar az 1999-ben elért 42 millióhoz képest. 2001. első negyedévében a társaság létszáma is megkétszereződött, a cég immár 12 főállású munkatársat foglalkoztat Bécsi úti irodájában. A Társaság idei árbevételi terve meghaladja a 300 millió forintot. Az elmúlt év folyamán a Noreg Kft. ügyfélköre 7 hazai nagybankkal, egyéb pénzintézetekkel (köztük a Giro Rt és a Keler Rt.), továbbá a telekommunikációs szektor reprezentánsaival bővült.

A sérülékenység-vizsgálat és behatolás-detektálás piacának dinamikus növekedése jól összecseng a hazai számítógépes bűnözés adataival - mondta dr. Kőrös Zsolt a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója. A felderített bűncselekmények adataiból jól látszik, hogy az elmúlt év során csökkent a számítógépes bűncselekmények száma és az általuk okozott kár nagysága. Ennek oka lehet az is, hogy a robbanásszerű technológiai fejlődéssel egyidejűleg a cégek már fokozott figyelmet fordítanak rendszereik biztonságára is, egyre komolyabb információ biztonsági megoldásokkal rendelkeznek. Hangsúlyoznunk kell - mondta Kőrös Zsolt - hogy a technológiai fejlődés korában egy informatikai rendszer biztonságos üzemeltetésének elengedhetetlen feltétele a rendszer folyamatos felügyelete, rendszeres ellenőrzése. A rendszer egyszeri biztonsági felmérése és beállítása csak egy pillanatnyi állapotot tükröz, a technológia rohamos fejlődése azonban naponta tartogat meglepetéseket az üzemeltetők számára. Az információ-kockázat menedzsment fogalmával hamarosan minden cég vezetőjének meg kell ismerkednie.

Kulcsszavak: Noreg security ISS +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14