Microsoft VSA-val bővített iScala termékcsalád

, 2001. április 2. 11:09
A Scala a közeli jövőben a Microsoft Visual Studio for Applications (VSA) bevonásával szeretne egyénileg alakítható, webes funkciókat beépíteni ügyviteli rendszerébe és elektronikus kereskedelmi termékcsaládjába.
Az iScala termékcsalád kibővítése a Visual Studio for Applications felhasználói licencével jelentős lépés a Scala hosszú távú terveinek megvalósításában, melyek célja, hogy a cég repertoárjában megjelenjen a Micosoft.NET, a szabadon alakítható webes alkalmazások szabványos fejlesztői környezete.

Mivel a Scala arra törekszik, hogy az ügyfelek és az iparágak egyedi igényeit kiszolgálja, minél szélesebb körű testre szabási lehetőséget szeretne biztosítani több mint harminc nyelven kapható fő termékei mellé. A VBA bevonása volt az első lépés afelé, hogy az ügyfelek szabványos Scala szoftverük működését igény szerint maguk alakíthassák át. A Scala alkalmazásokhoz fejlesztett VBA projekteket a Scala által fejlesztett webkönyvtár, az E-repository tárolja, melynek segítségével a VBA módosítások könnyen, rendszerezett formában kezelhetők. Az ügyfelek egyéni módosításain felül a VBA segítségével olyan programcsomagok is készülhettek, mint a Scala 5.1L, amely a Latin-Amerikában tevékenykedő felhasználóknak szól. A Scala VBA-megoldásainál megszokott a futtatási és fejlesztési környezet szétválasztása, és ez most a VSA technológiának is alapvető elve. Mivel a Scala ügyfelei között egyre nagyobb igény van a webes funkciókra és rendszerkiegészítésekre, a VSA lehetővé teszi, hogy ezeket mindenki a lehető legrövidebb idő alatt kifejlessze és elterjessze, és a szokásos üzletmenetet ezekkel a webes alkalmazásokkal is egyéni igényeik szerint finomítsa.

Kulcsszavak: Scala ügyvitel Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38