Nemzetközi multimédia-pályázat - magyar díj

MTI Sajtóadatbank, 2001. április 4. 07:54
A Tallér József nevével jegyzett, "Lullenstyd - Audiology" internetes website harmadik helyezett lett a Pirelli olasz autógumi-gyártó cég által meghirdetett, Internetional Award 2000 címet viselő nemzetközi multimédia-pályázaton.
Az internetes fejlesztés és látványtervezés területén meghirdetett pályázatra a tavaly decemberig megjelölt határidőre mintegy hétszáz pályámű érkezett, ebből hét fődíjat osztottak ki. Az említett magyar webhely (www.lullenstyd.com) a harmadik helyezett lett egy olasz és egy amerikai versenyző után következve a sorban. A NASA amerikai űrkutató központ website-ja a hetedik díjat nyerte.

Tallér József webfejlesztő Keresztessy Éva gyógypedagógus közreműködésével olyan internetes helyet alkotott, amelynek témája a hallás technikája, a hallásvizsgálat és a hangok fizikája. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók bemutatásán túl ennek a webhelynek van egy különlegessége: a világon elsőként teremt lehetőséget on-line hallásszűrésre. Ez azt jelenti, hogy a website-ra belépve bárki maga elvégezheti ezt a szűrést, s megtudhatja általa, hogy van-e kialakulóban lévő hallászavara, s hogy kell-e emiatt orvoshoz fordulnia.

A díjakat kedden este adták át Rómában a Palazzo Tavernában.

Kulcsszavak: +legfontosabb website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59