IBM e-business roadshow

, 2001. április 11. 17:58
Az IBM Magyarországi Kft. Szoftvercsoportja Akcióban az e-business roadshow címmel rendezvénysorozatot szervez négy vidéki nagyvárosba és Budapestre. A roadshow célja, hogy az e-business fogalmát, illetve az IBM e-businesshez kapcsolódó szoftvertermékeit és szolgáltatásait széles körben népszerűsítse.
Az Akcióban az e-business roadshow menetrendje:

Április 17. - Debrecen, Hotel Aranybika

Április 19. - Szeged, Hotel Royal

Április 23. - Győr, Rába Hotel Konferencia

Április 25. - Pécs, Hotel Palatinus

Május 2. - Budapest, Grand Hotel Margitsziget

Az öt helyszínre ellátogató, IBM roadshow 2001 során a cég szakemberei előadások, esettanulmányok, valamint személyes tanácsadás keretében mutatják be az e-business működését a gyakorlatban, és igyekeznek átfogó képet nyújtani a legújabb trendekről, aktualitásokról, illetve az IBM e-business kínálatáról.

Az utóbbi években egyre többen és egyre többet beszéltek az e-business térhódításáról. Magyarországon elsőként az IBM által 1998 őszén rendezett “e-business Akadémián” esett róla szó egy félnapos rendezvény keretében. Az azóta eltelt időben jelentése, tartalma a kormányzat, a gazdaság és a mindennapok legkülönbözőbb területein vált ismertté. Azonban még mindig nagyon sokan vannak, akiknek rengeteg kérdésük van a gazdaságot alapjaiban megváltoztató e-businessről, vagy más szóval e-üzletről. Ezt a hiányt szeretné pótolni az IBM Magyarországi Kft. az Akcióban az e-business roadshow című rendezvénysorozatával, amelynek során remélhetőleg sikerül elérni olyan érdeklődőket, akik többet szeretnének tudni a témáról és az IBM kapcsolódó kínálatáról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50