Nyilvános intranetnek nevezi az MSZP a megújult honlapját

, 2001. június 5. 13:01
Fából vaskarikát alkotott az MSZP, amikor Oracle adatbázisra épülő új internetes site-ját nem a kifelé szóló kommunikáció, hanem a belső pártszerveződés szolgálatába állította: 240 alhonlap szerves egységéből építette fel a www.mszp.hu oldalt.
Az MSZP tömegpárt jellegéből adódóan hatalmas, alulról építkező szervezet, amelynek működése sokkal hatékonyabbá vált a belső kommunikációs hálózat internetesítése által. Míg korábban az eseménynaptárt faxon küldték el a vidéki szervezetek a központba, ahol összesítették azt, majd faxon visszajuttatták azt. Most a szervezetek folyamatosan töltik az eseményeket, a program azonnal láthatóvá válik a párt, a sajtó vagy a nagyközönség számára. Ugyanígy a helyi hírek, bármilyen változás, aktuális adat elérhető. A szerkesztés demokratikus elveken működik: az összes helyi szervezet, platform vagy tömörülés a már említett információk mellett megjelentetheti véleményét.

A június 5-én bemutatott megújult mszp.hu 1996 novembere óta az ötödik változat, létrehozásához az Oracle 8i környezet biztosította a szoftverhátteret.

Kulcsszavak: +legfontosabb website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59