Új digitális kamera a Fujifilmtől

Tóth Kristóf, 2001. június 14. 22:19
A Fujifilm bemutatta a legújabb FinePix 6900 Zoom nevű digitális kameráját, amely a professzionális fényképezéshez készült.
A Fujifilm digitális kamerái kétségtelenül nagyon népszerűek a felhasználók körében. A cég folyamatosan igyekszik termékkínálatát bővíteni olyan új fényképezőgépekkel, amelyek minden ma elvárható funkcióval és technológiával rendelkeznek. A cég kamerái között vannak kisebb igényeket kielégítő, olcsóbb modellek, és vannak olyan típusok is, amelyek kifejezetten professzionális célokra készülnek. A Fujifilm legújabb, FinePix 6900 Zoom digitális kamera is a profi fotósok számára ideális.

A FinePix 6900 Zoom fejlesztése során a szakemberek odafigyeltek a designos és egyben strapabíró kialakításra. Ennek megfelelően a kamerát egy elegáns, fekete színű burkolattal látták el. Ennél azonban fontosabb, hogy ez a burkolat magnéziumötvözetből készül, amely megfelelően védi a készüléket a különböző káros környezeti hatásoktól. Maga a kamera viszonylag kis méretű és könnyű. Az egyes kezelő gombokat úgy helyezték el rajta, hogy azok a lehető legkényelmesebben legyenek elérhetők.

Természetesen az igazi érdekességeket a fekete burkolat mögött lehet megtalálni. A legfontosabb komponensek egyike a 3,3 megapixeles Super CCD érzékelő, amelynek köszönhetően rendkívül jó minőségű képek rögzítésére van lehetőség. Emellett a kamera támogatja a High Definition Color technológiát, amely a hatékony színkezelést valósítja meg. A Super EBC Fujinon lencse hatszoros zoomolást tesz lehetővé. A fényképezést megkönnyíti a 2 colos LCD kijelző is. Az új kamera képes akár 2832x2128 pixeles felbontású képeket is generálni, amely a szoftveres szerkesztést is jelentősen hatékonyabbá teszi. A FinePix 6900 Zoom számos automatikus és manuális beállítási lehetőséggel rendelkezik. Nemcsak állóképek, hanem rövidebb videók rögzítésére is van mód. Alapesetben 160 másodperces AVI videoklippek készíthetők.

A FinePix 6900 Zoom mellé járó szoftvercsomagban olyan alkalmazások is megtalálhatók, mint például a DP Editor és az Adobe PhotoDeluxe 4.0 Home Edition. A Fujifilm új, digitális kamerájának ára 1000 dollár (300 000 forint).

Kulcsszavak: Fuji kamera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50