Új csomag a V-nettől, csak diákoknak!

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 10. 12:45
A V-net új, speciális kapcsolt vonali internetcsomagot ajánl a felsőoktatásban részt vevő diákok számára. A kedvezményes szolgáltatást érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóknak szól.
A Player Student csomag szeptember 1-től vehető igénybe. A csomag bruttó 2200 forint havi díj mellett korlátlan internetelérést, valamint 6 óra telefondíj-mentes időszakot tartalmaz, amely bármikor felhasználható. Ezen időtartamot meghaladóan csak a távközlési hozzáférés napszaktól független percdíját fizetik a felhasználók. A csomag 1 darab e-mail címet is tartalmaz, de további címek is vásárolhatók hozzá. A csomag a diákok használati szokásait, és jövedelem viszonyait figyelembe véve lett kialakítva. A termék az oktatási intézményen kívüli átlagos hallgatói felhasználásra lett optimalizálva, de a nagy forgalmú felhasználókat is kiszolgálja.

A hozzáférés nem kötődik egyetlen telefonvonalhoz, így a hallgató otthonában és pl. albérletében is használhatja. A V-net által megalkotott újszerű struktúra lényege, hogy a termék az internet és a távközlési díjakat is tartalmazza. A felhasználó ingyenesen hívható számon éri el a szolgáltatást, így a telefonszolgáltató felé nem jelentkezik költsége, a V-net pedig a kiszámlázott telefonköltségekről elszámol a telekom cégekkel. A telefonszámla miatt előforduló albérleti konfliktus így elkerülhető, mivel az ingyenes behívó szám miatt az internetezés a vonal előfizetőjének nem jelent költségeket. A napszaktól független költségek lehetővé teszik, hogy ne kelljen az éjszakai, internet szempontból zsúfolt időszakra várakozni, a hallgatók így optimálisan tervezhetik napi elfoglaltságaikat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38