HP Szinkron csomagok

Testre szabott komplett megoldások

, 2001. november 10. 10:44
A Hewlett-Packard Magyarország tavasszal jelent meg a kis- és középvállalkozásoknak szánt, HP Szinkron elnevezésű csomagokkal - akkor összesen 12 hardver-szoftver összeállítást kínáltak. Október végén újabb hat csomagot mutattak be, amely jól körülhatárolható igényekre ajánl teljes körű megoldást.
A HP e csomagokkal valóban az optimális választás lehetőségét kínálja: mindenekelőtt tanácsadással és ingyenes helyzetfelméréssel segít abban, hogy minden cég megtalálja a számára leginkább testhezálló megoldást. Az adott feladat elvégzéséhez szükséges minden hardver- és szoftverelemet, a telepítést és a szerviztámogatást is magukban foglaló Szinkron megoldáscsomagok korábbi CRM-, ügyviteli, készletkezelési és integrált rendszervédelmi megoldásaik mellé októbertől internetes és intranetes portálkészítő, valamint kreatív tervezőmegoldásokat is kínálnak. Mivel a testre szabható megoldásokhoz kedvező finanszírozási lehetőségeket ajánlanak, a befektetés rövid idő alatt megtérül, miközben hosszú időre versenyelőnyt biztosít az ügyfeleknek.

Az új HP Szinkron csomagok az alábbi hat összeállítást tartalmazzák.

A FórumSofttal együttműködve elkészített HP Szinkron Üzleti Portál azon vállalatok számára nyújt alternatívát, amelyek egyrészt az interneten keresztüli információ- és kiegészítő szolgáltatások nyújtásával szeretnék a külső helyszíneken tartózkodó munkatársakat bekapcsolni a vállalati kommunikációs rendszerbe, másrészt a külső érdeklődőket (potenciális vásárlókat, ügyfeleket) kívánják így elérni.

A HP Szinkron Média Portál szintén a FórumSoft programját foglalja magában. E megoldást azon vállalkozások számára ajánlják, amelyek az interneten ma elérhető legteljesebb információnyújtási és szolgáltatási kínálatot felvonultató webhelyet kívánják üzemeltetni. A Média Portál alkalmas a már működő offline kiadványok hatékony online verzióinak felállítására, valamint a nagy közösségeknek szolgáltató vállalatok internetes közösségi helyszíneinek kialakítására. A csomag tartalmazza azokat a háttérrendszereket, amelyek a portált alkalmassá teszik az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokra és az online marketingmunkára is.

A HP Szinkron Webgyár Intranet elnevezésű csomag (amelyet az Econet.hu-val közösen készítettek) azt teszi lehetővé, hogy gyakorlatilag korlátlan számú felhasználójának belső elektronikus kommunikációját modulszerűen felépíthető, egyszerűen adminisztrálható intranetes rendszerrel tegye hatékonyabbá. Olyan, a webes fejlesztések között egyedülálló eszközrendszert kínál, amellyel napok alatt weboldalak, portálok vagy akár portálcsaládok építhetők fel.

A rEVOLUTION Software-rel együttműködve alakították ki a HP Szinkron Iroda++ csomagot, amellyel a felhasználók az ügyviteli folyamatokat teljes mértékben lefedő program segítségét kapják meg. A moduláris programcsomag egyik előnye, hogy felépítéséből és méretéből adódóan gyorsan - a "finomhangolásokat" is beleértve mindössze egy hónap alatt - bevezethető és elsajátítható. A nagy nemzetközi rendszerekkel ellentétben a rEVOLUTION Iroda++ rendszerének hardverigénye semmilyen extrát nem tartalmaz, és nincs szükség speciális adatbázis-kezelői szoftverismeretre, hiszen a rendszer beépített adatbázis-kezelő motorral rendelkezik.

A Graphisofttal közösen összeállított HP Szinkron ArchiCAD csomag elsősorban olyan, építészeti tervezéssel foglalkozó kis- és középméretű irodák, illetve vállalatok számára kínál komplett irodai megoldást, amelyek már rendelkeznek számítógépekkel, de azokat még nem hálózatba kötve használják. Az iroda munkájának hatásfokát lényegesen növeli az ArchiCAD legújabb, hálózatos verziójának, valamint a HP új szerverének és plotterének munkába állítása.

A HP Szinkron Grafikus elnevezésű csomagot a Codra Kft.-vel állították össze - olyan megoldást adnak a felhasználók kezébe, amelynek segítségével a profi grafikus felhasználók és a rohanó, mozgásban lévő tudósítók, üzletemberek is magas szintű grafikus tartalommal tölthetik meg kiadványaikat. A mottó: kézzelfogható kreativitás hatékony eszközökkel. A leendő felhasználók - grafikusok, nyomdai előkészítő stúdiók, újságírók, tudósítók, fotóriporterek, hírügynökségek, mérnökirodák és rendezvényszervező cégek - olyan teljes munkakörnyezetet kapnak, amelyben irodai feladataik ellátása mellett magas szintű grafikai alkalmazások használata is megoldott.

Kulcsszavak: HP-hu ügyvitel HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36