Jó évet zár az Axis Kft.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 12. 18:30
A tizenkét éves Axis Kft. eddigi legsikeresebb évét zárja az idén, az előzetes számítások szerint árbevétele eléri az egymilliárd forintot.
Az alkalmazásfejlesztésen kívül a Cognos és a Sybase Magyarországi disztribúciójával foglalkozó informatikai cég idei legfontosabb eredménye, hogy az internetes portálokból olyan széles kínálatot építettek fel, amellyel minden igényt ki tudnak elégíteni. Az év végére már elindultak az első éles alkalmazások is.

A Sybase disztribúció októbertől önálló leányvállalatként folytatja tevékenységét: az idei árbevételük 35 százalékát az államigazgatás piacán szerezték meg. Emellett a Sybase felhasználói között tudhatják immár a teljes magyar pénzügyi szférát – az összes bankot, takarékszövetkezetet és brókercéget is.

A Cognos üzletág licencbevétele mintegy 40 százalékkal nőtt az idén; üzleti intelligencia eszközeiket használják távközlési cégek, bankok éppúgy, mint a Paksi Atomerőmű.

A fejlesztési ágazat legértékesebb trófeája a Mol Rt. vagyongazdálkodási rendszere, amelyet a Graphisofttal közösen nyertek el. Kínálatuk az idén tovább bővült önkormányzati megoldásokkal és kontrolling rendszerrel.

Dénes László ügyvezető igazgató szerint a cég mindhárom fő tevékenysége jó esélyekkel, a további növekedés reményében várhatja a 2002-es évet. Terveik szerint jövő évi árbevételük húsz százalékkal haladja meg az ideit.

Kulcsszavak: +céginfo Axis

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50