Hangportál Angliában

Kollár Csaba, 2002. január 15. 22:03
A Tiscali most indította el Angliában hangportálját, melynek segítségével számos szolgáltatás érhető el mobiltelefonon keresztül.
A Tiscali Angliában novemberben kezdett hozzá a hangportál-piacának kiépítéséhez, melynek legfontosabb szereplője jelenleg a 365 Eckoh szolgáltatása. A Tiscali a rendszer teljes kiépítése és üzembe helyezése után azt ígéri, hogy a mobiltelefon-tulajdonosok telefonjuk segítségével elérhetik e-mail-jeiket, a legfrissebb híreket, illetve az aktuális időjárás-jelentést.

A Voice by Phone nevet viselő rendszer segítségével mobiltelefonon keresztül üzleti információkat szerezhetünk, vagy megtudhatjuk a csillagok állását, illetve érdeklődhetünk az időjárásról is. A Voice by Phone rendszer alapját a VXML képezi, erre épül a hangfelismerő rendszer, illetve a már említett szolgáltatások is.

A Tiscali közleményében kihangsúlyozza, hogy “egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, amelyik a hangfelismerés segítségével úgy az egészséges, mint a csökkentlátók segítségére lehet. Az alkalmazásokat illetően jelenleg csak néhányat kínálunk ügyfeleink számára. Visszajelzéseik alapján alakítjuk majd ki végleges szolgáltatási palettánkat.”

Kulcsszavak: Tiscali +fohir mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55