Számviteli Szoftverbörze: Euronet-fejlesztésű ügyvitel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 4. 19:26
Kedden nyílik a Számviteli Szoftverbörze, ahol az Euronet Rt. a magyar kis- és középvállalatok számára kifejlesztett HIVE ügyviteli rendszert mutatja be. Az Euronet Rt. hétfői sajtótájékoztatóján két olyan megoldást ismertetett, amely a kis- és középvállalatok érdeklődésére tarthat számot.
A HIVE ügyviteli rendszer egy rendszerbe integrálva, komplexen kezeli a „hagyományos” ügyviteli, számviteli és pénzügyi feladatokat, és átfogja a vállalat teljes működését a kereskedelmi és marketingfeladatoktól a projekteken és logisztikán át a humánerőforrás-gazdálkodásig. Egységes logika szerint naprakész információt szolgáltat nemcsak a vállalat pénzügyi helyzetéről, hanem a mögötte meghúzódó folyamatokról is, megkönnyítve a teljesítmények mérését, értékelését és a tervezést.

A WinPhone mini call-centert Európa-szerte mintegy két és fél millióan használják, s elérhető ára, a nagy rendszereket megközelítő funkcionalitása, egyszerű használhatósága révén a Számviteli Szoftverbörze és a hazai piaci érdeklődésére is számot tarthat. A CRM lényege az egységes üzenetkezelés. Ma még könnyen előfordulhat, hogy egy nagyobb cég különféle válaszokat ad egy telefonos, egy faxon vagy egy e-mailban érkező megkeresésre. Az egységes üzenetkezelés nemcsak összeszedettebb és hatékonyabb, de egyszersmind ügyfélbarátabb üzletmenetet tesz lehetővé. A CRM – avagy ügyfélkapcsolat-kezelő – megoldások az informatika és a távközlés eszköztárának felhasználásával nyújtanak segítséget.

A HIVE ügyviteli megoldás 100%-osan hazai: a magyar Euronet Informatika Rt. a magyar cégek igényeire fejlesztette ki, és fejleszti folyamatosan tovább a törvényi változásoknak, illetve ügyféligényeknek megfelelően. Bár a szélesebb közönség csak a Számviteli Szoftverbörzén ismerheti meg a megoldást, de már egy tucatnyi – különböző iparágban tevékenykedő és különböző méretű – cég használja. A felhasználók közé tartozik a Halas Távhő Kft., a Profi Kódex Kft. könyvelőcég, a Global Transport, a Sztar TV Kft., valamint a Fébert Electronic.

A HIVE alapverziója mindazt tartalmazza, amire egy cégnek szüksége van a korrekt működéshez. A pénzügyi és számviteli modul képezi az alapot, amelyhez szorosan kapcsolódik a partnerek adatait, kapcsolódó ügyeket és ajánlatokat nyilvántartó kereskedelmi modul. A cégnél futó projektek, a hozzá kapcsolódó megrendelések, szerződések, mérföldkövek, a fizetés várható ideje és valószínűsége is nyomon követhető a rendszerben. A HIVE Pro, azaz a kiterjesztett, professzionális változat átfogja a humánerőforrás-gazdálkodást is, elektronikus jelenléti ívet, személyügyi törzset tartalmaz, és képes különböző munkarendek, és természetesen az ennek megfelelő fizetések kezelésére.

Néhány tény a Számviteli Szoftverbörzéről

  • idén 11. alkalommal megrendezett szakmai kiállítás
  • 39 kiállító
  • Hotel Kempinski
  • 2002. február 5-6. 9:30-17:00 óráig
  • látogatóknak ingyenes
  • Kiállítók például: Cobra Computer, DataLogic, Exact, GriffSoft, HostLogic, Kulcs-Soft, Revolution, Saldo, SAP, Scala, Számadó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55