Az EMC új ügyfele az Audi Kft.

Kovács Attila, 2002. február 27. 18:21
Nemrég a hálózati külső tárolóegységek terén a világon vezetőként tevékenykedő EMC cég magyarországi képviseleti irodája átalakult korlátolt felelősségű társasággá, K. Szabó Zoltán személyében új vezető irányítja a munkát.
A kft. február 27-én tartott sajtótájékoztatóján az is kiderült, több nagy ügyfél (Matáv, OTP Bank, K&H Bank, Pannon GSM stb.) mellett legújabban az Audi Hungária Motor Kft. is az EMC termékeit, szolgáltatásait használja. Itt HP, IBM, NT és Sun alapú multiplatformos környezetben alkalmazzák - mind a vállalatirányítás, mind a közvetlen gyártásirányítás terén - az EMC rendszereit. A háttértároló berendezések, rendszerek magyarországi értékesítését az EMC a következő partnerein keresztül fogja támogatni: Comparex, MHM, Duna.Elektronika, Systrend, Minor, Fujitsu Siemens, Unisys és Bull.

A tájékoztatón hangsúlyozták, hogy az EMC minden termékkel támogatja a 2Gbit/s-os SAN hálózatokat, továbbá: az EMC termékeit OEM-ként forgalmazó Dell-lel még szorosabb lett a kapcsolat. Az EMC által létrehozott MS Windows kompetenciaközpont új terméke a Resource Pack for Windows. Új high-end megoldás a teljes Windows 2000-kompatibilitást nyújtó NAS (Networked Attached Storage).

Kulcsszavak: EMC +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55