Packet Video-Siemens: mobilalkalmazás-fejlesztések

Kollár Csaba, 2002. március 27. 20:37
A PacketVideo Corp. és a Siemens Information and Communication Mobile Group (IC Mobile) ma bejelentette egy kétoldalú viszonteladói megállapodást, mely a nevezett cégek mobilmédiás alkalmazásainak marketingjét érinti.
A megállapodás értelmében az IC Mobile viszi piacra azokat a kommunikációs, a szabadidő eltöltését segítő, valamint az információs szolgáltatásokat, melyeket a PacketVideo Global Developer Networkhöz tartozó cégek fejlesztenek.

A PacketVideo szintén részt vesz az értékesítésben; az IC Mobile Developer Village mobil-multimédiás alkalmazásait kínálja ügyfelei számára. A megállapodás részeként a PacketVideo és az IC Mobile egymás hálózati fejlesztéseit is értékesíteni fogja. A közös munkában a Siemens Mobile Acceleration szolgáltatja a szükséges szervizhátteret, illetve a pénzügyi erőforrások jelentős részét is rendelkezésre bocsátja.

A Siemens IC Mobile elnökhelyettesének, Eva Remerie-nek a szavait idézve "a Siemens és a PacketVideo által fejlesztett hálózatok nagyszerű eszközöket biztosítanak ahhoz, hogy a mobiltelefon-használók számára számos, eddig még nem látott alkalmazással, illetve szolgáltatással jelenjünk meg. Viszonteladói megállapodásunk értelmében fogyasztóink direkt hozzáférést kaphatnak az általunk fejlesztett multimédia-alkalmazásokhoz, így gazdag médiaszolgáltatásokat vehetnek majd igénybe a közeljövőben".

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55