Delta Elektronik: Enterasys szakmai nap

Kovács Attila, 2002. április 18. 18:40
Közel hetven résztvevővel rendezte Secure Day nevű szakmai napját április 18-án a Delta Elektronik. Az eseményen a hálózati termékek és biztonsági megoldások terén ismert nemzetközi szállító, az Enterasys Networks legújabb termékeit, szolgáltatásait mutatták be, különös tekintettel a hálózati adatbiztonság megoldásaira.
Brandhuber István, a Delta Elektronik ügyvezető igazgatója arról tájékoztatott, hogy cége mint az Enterasys hazai rendszerintegrátora, abban erősíti tevékenységét, hogy komplex biztonsági filozófiát adjon hozzá a mindenkori szállított hálózathoz, a behatolásérzékeléstől a hálózat védelmén keresztül a folyamatos biztonságos üzemeltetést garantáló menedzsmentmegoldásokig.

A húsz partnerrel rendelkező Delta a nagyvállalati LAN/WAN hálózati kategóriában kínálja az Enterasys versenyképes megoldásait. A szakmai napon a legfontosabb új Enterasys megoldások kerültek bemutatásra, közöttük a Dragon5 behatolásérzékelő rendszer, az Aurorean virtuális hálózat és az a felhasználó által személyre szabható, menedzselhető hálózat, ahol a felhasználó a számára legfontosabb alkalmazásokat mindig kellő sávszélességgel veheti igénybe, függetlenül attól, a hálózatnak mely pontjáról van szó.

A szakmai napon szó esett továbbá a PartnerCare szolgáltatási csomagról, amelyet az Enterasys Networks a Delta Elektronikon keresztül nyújt a partnerek részére, annak érdekében, hogy azok fokozott sebességű rendelkezésre állási időt, gyors alkatrészcserét (<24 óra) és közvetlen technikai támogatást is kaphassanak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59