3G infrastruktúra projektmenedzsmenttel

Kollár Csaba, 2002. április 21. 08:19
A 3G Infrastructure Services (3GIS) a projektmenedzsment folyamatot és a TietoEnator PPS (Praktisk Projektstyrning) elnevezésű termékét választotta. A 3GIS így egy jól kipróbált folyamathoz férhet hozzá, a projektmenedzsmenten és a projektkezelésen keresztül.
A most aláírt megállapodás 3 év időtartamra szól, és kiterjed a PPS licencére, valamint az eljárás használati jogára, a használathoz szükséges képzésre, valamint a folyamattal kapcsolatos tanácsadásra is.

A PPS fejlesztése 15 évvel ezelőtt kezdődött el, és a kidolgozott folyamatot sikeresen adaptálták és módosították az időközben megszerzett tapasztalatok alapján. Jelenleg Svédországban és a világ számos más országában használják a PPS-t, úgy a nagy-, mint a kisvállalatok.

A PPS-folyamat elsősorban egy, a projekten belüli munkához szükséges struktúrát ad. A cél annak elérése, hogy a projekt egyaránt szolgálja a fogyasztók megelégedettségét, illetve profitábilis legyen, mindezt olyan keretben, ahol a projektben működő emberek tisztában vannak szerepükkel és saját tevékenységi körükkel.

“Az ilyen módon működő projekt egy átfogó képet ad a folyamatról, és bármely vállalat számára alkalmazható. Nagyon örvendetes, hogy a 3GIS, mely az operátorok harmadik generációs mobilhálózatának infrastruktúráját építi ki, ezt a módszert alkalmazza. Ez a gyakorlatban gyorsabban megvalósuló 3G fejlesztéseket tesz lehetővé, a maximális tervbiztonság figyelembe vételével” – nyilatkozta Elisabeth Erholt a TietoEnator PPS képviseletében.

Kulcsszavak: +fohir mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55