Technológiai újdonságok az OracleWorld konferencián

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 30. 11:53
2002. június 24-től 27-ig kerül megrendezésre a koppenhágai Bella Centerben az Oracle legjelentősebb technológiai újdonságokat felvonultató konferenciája, az OracleWorld. A négynapos konferencia szekcióülései öt témakörben kerülnek megrendezésre, amelyek az Oracle szoftvereinek legújabb fejlesztéseit mutatják be.
Az öt témakör közül az első az Oracle9i áttekintése, ami magába foglalja az Oracle9i adatbázis-kezelő és az Oracle9i Application Server teljes körű bemutatását és az ügyfelek tapasztalatainak összegzését. A következő témakör az Oracle9i internetes technológiára épülő adatbázis-kezelőre koncentrál, a program tranzakció-feldolgozási, adattárház-kezelési, adatelemzési, tartalomkezelési, adatintegrációs és adatkezelési funkcióit mutatja be. Hangsúlyos szerepet kapnak a legjobban bevált üzleti gyakorlatok, a fürtözött adatbázisokra vonatkozó technikai információk, a nagyfokú rendelkezésre állás és biztonság, az XML adatkezelés és az adatbázis-adminisztráció. A harmadik egységet az Oracle9i Application Server alkotja. A szekcióülések bemutatják a legjobban bevált módszereket, kitérve a J2EE és webes szolgáltatásokra, a vállalati portálokra, a mobil-számítástechnikára, az operatív üzleti adatelemzésre (business intelligence), az e-mail és a hangposta összevonására, valamint az üzleti folyamatok összekapcsolására. A tematika szerint a negyedik rész az Oracle9i Developer Suite fejlesztőrendszer, ahol a programok bemutatják, hogy az Oracle9i Developer Suite rendszer eszközei hogyan teszik lehetővé a fejlesztők számára a J2EE alkalmazások, illetve a legújabb nyílt szabványokon alapuló webes szolgáltatások gyors létrehozását. Az Oracle E-Business Suite technológiája alkotja az ötödik tárgykört. A szekcióülések bemutatják, hogy a legújabb technológiai innovációk hogyan könnyítik meg a 11i-re való gyors áttérést. A jelen levő ügyfelek gyakorlati tanácsokat és ötleteket adnak a résztvevőknek.

A konferencia résztvevői új termékek bevezetésének lehetnek szemtanúi, az Oracle szakembereitől kérhetnek tanácsokat, e-üzleti stratégiákat, megoldásokat, és termékinformációkat ismertető előadásokon vehetnek részt. A kiállítás Oracle DEMOgrounds részén a legújabb termékek kerülnek bemutatásra. Az előadók között megtalálhatók az iparág vezető személyiségei is, többek között az Oracle elnök-vezérigazgatója, Lawrence J. Ellison.

A konferenciára közel 10 000 látogatót vár az Oracle a világ minden pontjáról. A rendezvény minden érdeklődő számára nyitva áll, jelentkezni az Oracle weboldalán, a http://www.oracle.com/oracleworld/copenhagen/registration/index.html címen lehet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50