Vezető helyen az Oracle outsourcing

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 17. 11:31
Az Oracle, a vállalati szoftverek legnagyobb szállítója bejelentette, hogy az IDC informatikai piackutató cég a vállalati alkalmazásokról készített 2002-es felmérésében piacvezetőnek minősítette az Oracle céget. A piackutató a közelmúltban 13 alkalmazásszolgáltató (ASP) tevékenységét értékelte ki, ahol az Oracle Outsourcing vezető helyet kapott.
"A szolgáltatásként nyújtott vállalati alkalmazások nemzetközi kompetitív értékelése: a 2002-es piacvezetői rangsor" című, 27484-es számú beszámolójukban az IDC elemzői az alkalmazásszolgáltatói piacot és a szállítói teljesítményt vizsgálták a 2002-es évre vonatkozóan. A cégeket két szempont alapján értékelték: milyen esélyeik vannak arra, hogy piaci részesedést szerezzenek a jövőben, és mennyire tudják kiszolgálni és kihasználni a piac aktuális igényeit és lehetőségeit. Az Oracle mind a két kategóriában első helyre tett szert, ami kézzel foghatóan bizonyítja az Oracle outsourcing szolgáltatásának megbízhatóságát.

Az IDC szerint az Oracle annak köszönheti vezető szerepét, hogy mind integrált vállalatirányítási (ERP), mind ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) alkalmazásokat elérhetővé tesz bérüzemeltetett szolgáltatásként, és e tudatos törekvést teljes mértékben támogatja a cég vezetése. „Az Oracle erőssége, hogy saját online alkalmazás-együttesét kínálja ügyfeleinek, amely tetszőleges méretű vállalat igényeit képes kielégíti.” –mondta Amy Mizoras, az IDC elemzője.

Az Oracle becslései szerint a szoftvereiket kihelyező ügyfelek bérköltségeik több mint 75%-át takaríthatják meg. Az Oracle Outsourcing előnyei közé tartozik továbbá a gyors megtérülés és a kivételes színvonalú ügyfélszolgálat is. Ha egy ügyfél bármilyen okból nem elégedett a szolgáltatással, a vállalat engedményt ad a havi bérüzemeltetési díjból.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36