Svédországban elindult az MMS-szolgáltatás a Vodafone-nál

Kollár Csaba, 2002. szeptember 3. 20:36
A Vodafone Sweden bejelentette, hogy a következő hónapban elindítja multimédiás üzenetküldő szolgáltatásait, lehetővé téve, hogy az ügyfelei színes fotókat, hang- és szövegüzeneteket küldjenek egymás mobiltelefonjára.
Az új előfizetők a kezdeti időszakban kedvezményesen juthatnak hozzá a szolgáltatáshoz. A szolgáltató azt mondja, hogy a kedvezményes akcióval nem csak a magánfelhasználókat célozzák meg, hanem arra is ösztönzik a piacot, hogy az olyan üzleti felhasználók, mint az ingatlanirodák húzzanak abból hasznot, hogy képüzeneteket küldenek, illetve fogadnak, így gyakorolva nagyobb hatást a potenciális vásárlókra.

A Vodafone Sweden kereskedelmi igazgatója, Goran Mannerstrale meg van arról győződve, hogy az új szolgáltatás elnyeri a fogyasztók tetszését: "Ez egy olyan szolgáltatás, amiben valóban hiszünk, mivel kombinálja új technológiánk minden lehetőségét az idősebb emberek azon igényével, hogy képeken keresztül kommunikáljanak egymással. A képek majdnem annyira fontosak az emberi kommunikációban, mint a beszéd és a szöveg, és a Vodafone MMS szolgáltatása segíti ügyfeleinket abban, hogy minden egyes csatornát felhasználjanak a kommunikációra."

Kulcsszavak: Vodafone +fohir MMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50