ExEn-kompatibilis Panasonic telefon Európa-szerte

Kollár Csaba, 2002. szeptember 13. 21:03
Az In-Fusio bejelentette, hogy a Panasonic első ExEn-kompatibilis színes kijelzős modellje, a GD67 a közeljövőben már Európa-szerte kapható lesz. Az ExEn-kompatibilis telefonok legfontosabb tulajdonsága az, hogy az ExEn játékmotorjára támaszkodva a felhasználóknak színes, 3D-s világot nyújtanak vezeték nélküli környezetben, illetve nagy sebességen képesek letölteni a játékokat, illetve megújítani a játékkatalógusokat.

Az In-Fusio által kifejlesztett ExEn (Execution Engine - végrehajtó motor) az első Java-alapú játékmotor, amelyet teljes egészében mobilkommunikációs eszközök számára fejlesztettek ki. A technológia lehetővé teszi, hogy játékokat, új pályákat vagy szereplőket töltsenek le mobiltelefonjukra. A játékok ezután már a gazdagépen futnak, így nincs szükség folyamatos kapcsolatra.

A közelmúltban a piac hat meghatározó szolgáltatója (D2 Vodafone, Omnitel Vodafone, SFR, Orange France, Telefónica Moviles, China Mobile) jelentette be, hogy támogatja az In-Fusio vezeték nélküli játékszolgáltatását.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14