EMF: F-Secure Anti-Virus megoldás felügyelt e-mail szűrő szolgáltatáshoz

forrás Prim Online, 2003. július 14. 21:23
[smallimage 1 left] Az EMF Systems, az e-mail szűrők területén nagy tapasztalattal rendelkező alkalmazásszolgáltató az F-Secure Anti-Virus megoldást vezeti be annak érdekében, hogy rosszindulatú kódoktól mentes e-mail szolgáltatást nyújtson 650 000 felhasználójának.
Az EMF az F-Secure Anti-Virus megoldást három, kulcsfontosságú e-mail kezelő szolgáltatásában vezeti be: az EMF Enterprise, EMF ISP és EMF Soho szolgáltatásokban. Ezek a szolgáltatások az előfizetők elektronikus levelezéséből kiszűrik a vírusokat, rosszindulatú kódokat, pornográf és sértő tartalmat, ezenkívül megakadályozzák a levélszemét eljutását a postaládába, így a felhasználók optimálisan használhatják e-mail címeiket anélkül, hogy külön vírusvédelmi vagy e-mail szűrő alkalmazást kellene bevezetniük. Az EMF szerint szolgáltatásaik napi több tízmillió e-mail üzenet kezelésére alkalmasak, és semmilyen teendőt nem rónak a felhasználókra.

Az EMF azért választotta az F-Secure Anti-Virus megoldást, mert az F-Secure több víruskereső eljárást alkalmaz, így jobban felismeri a vírusokat, ezenkívül az F-Secure Policy Manager fejlett központi felügyeleti eszközzel a vírusminták frissítése és a felügyelet is rendkívül egyszerű.

Az EMF e-mail kezelési szolgáltatásai az előfizetők egyéni igényeihez igazíthatók, és részletes jelentésekkel szolgálnak az e-mail forgalom leállított vagy elfogott részéről.

Az EMF szolgáltatásinak összes új előfizetőjét az F-Secure Anti-Virus védi. A jelenlegi előfizetők a szolgáltatási szerződés megújításakor kerülnek át az F-Secure megoldás által védett felhasználók körébe.
Kulcsszavak: ISP F-Secure security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36