Megválik cégétől a Baan elnöke

Kovács Attila, 2003. július 25. 10:56
A főleg ipari célú nagyvállalati komplex megoldások vezető gyártójaként ismert Baan cég elnöke, Laurens van Tang július 24-én bejelentette, hogy augusztus elsejével távozik a cégtől.
Tang 17 évet töltött a Baannál, a kilencvenes években ő vezette a cég sikeres szoftver termékfejlesztési tevékenységét, majd amikor az Invensys felvásárolta a céget, 2000-től kinevezték a Baan elnökének. Korán felismerte, hogy a szektorban a cégkonszolidáció elkerülhetetlen szükségszerűség, éppen ő kezdeményezte, hogy a Baannak stratégiai partnert találjanak.

Vezetése alatt a cég termékorientáltból ügyfél-orientált vállalattá alakult át. Elnöksége idején újra pozícionálta a Baan növekedési ütemét, hozzá fűződik az iBaan termék 2001-es kibocsátása és a következő generációs, Gemini kódnevű programrendszer fejlesztése is.

Tang saját távozását személyes okokkal magyarázta. Mint mondta, az utóbbi öt év sikeres, ám megfeszített küzdelme után épp a legjobbkor válthat, és így több időt szentelhet majd családjának.
Kulcsszavak: Baan

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59