SSA GT - EMEA értékesítési csatorna koncepció

Fekete Gizella, 2003. augusztus 7. 14:33
Az amerikai SSA Global Technologies Inc. májusban kinevezett EMEA partnerkapcsolati vezérigazgatója, Jairo Rojas, a vállalati szoftvermegoldásokat szállító cég Baan felvásárlását követő két héttel Magyarországon ismertette az értékesítési csatornákat is érintő változásokat.
A két rendszert gyártóik eddig is kizárólag partnereken keresztül értékesítették, s várhatóan ez a jövőben sem változik. Rojas személyében az SSA vezetése a partnerkapcsolatok fejlesztésének és az SSA GT partneri értékesítése fokozásának biztosítékát látja a régióban.

Kinevezése előtt a kolumbiai származású Jairo Rojas különböző értékesítési csatorna irányítási funkciókat töltött be olyan vezető cégeknél, mint a JBA Software és a MicroStrategy Inc., ahol Ázsia, Közel-Kelet, Afrika és Latin-Amerika területén volt nemzetközi igazgató. Felelősségi körébe tartozott 22 országban a disztribútorok toborzásán, alapításán túl partnerprogramok kidolgozása is ezeknek a filiáléknak támogatására, valamint egy, az értékesítési csatornát irányító 50 fős csapat felépítése. Jelenlegi pozíciójában a meglévő partnerekkel való kapcsolatok megerősítésén túl újakra is kíván támaszkodni, legfőbb célja a régió árbevételi lehetőségeinek növelése. Brian Kite-tal, az SSA GT értékesítési csatornákért felelős alelnökével szorosan együttdolgozva Rojas a konzisztens szabványok és célok érvényesítését kívánja a partnerek tevékenységében biztosítani.

Magyarországon a közel tíz éve Baant értékesítő Datorg Team eddig 17, elsősorban gyártó cégnél (pl. NABI, MEFA, NAGISZ) vezette be a rendszert, az SSA ERP megoldásának, a BPCS-nek 20 hazai felhasználója van, legnagyobb köztük a TVK Rt. A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint ezek támogatása az új csatornakoncepció megvalósításáig is biztosított. Ezt Baan rendszereket illetően a DatorgTeam jelen lévő ügyvezető igazgatója, Halász Gábor is megerősítette. Ugyanezt tette a BPCS implementációval is foglalkozó Szintézis vezetője és a BPCS szekértők egyik hazai doyenje, Hoffer Tamás is.
Kulcsszavak: Baan

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59