Növelte értékesítési árbevételét a SAS

forrás Prim Online, 2003. augusztus 18. 21:16
A SAS kedvező féléves eredményekről számolt be, melynek hátterében az üzleti intelligencia és a gyors megtérülést biztosító megoldások iránti fokozott igény áll.
A SAS világszintű 2003 első féléves árbevétele 16 százalékkal haladta meg a tavalyi év azonos időszakának eredményét. Az üzleti intelligencia piaci szegmensében teljesített bevételnövekedéssel a SAS elérte a 480 millió dolláros értéket, s ezzel messze felülmúlta a szoftveripar többi szereplőjét. A SAS számos értékesítési ciklust zárt le különböző iparágak meghatározó képviselőivel, és kiemelkedő sikereket ért el a pénzügyi szektorban.

Az erős növekedést a kedvező elemzői visszhangok is igazolják. A legnagyobb technológiai kutató és tanácsadó csoport, a META Group a közelmúltban vezető kategóriába helyezte a SAS-t (részletes információ: http://www.sas.com/news/preleases/040303/news1.html). Az egyesült királyságbeli elemző cég, a Butler Group szintén az üzleti intelligencia szegmens vezetőjeként pozícionálta a SAS-t (további információ: http://www.sas.com/news/preleases/040803/news1.html).

Néhány globális és regionális cég, amelyek 2003 első félévében SAS szoftvert licenceltek: Air France, Bank of New York, BASF AG, EUROSTAT, IBM Canada, INE (Spanish National Statistics Institute), Informatikzentrum Bayern (IZB), Marriott International, Mercantil do Brasil (Brazil), Ministry of Education (Singapore), Mobistar, Nestlč, Panasonic Battery Sales Europe, Pfizer, Pioneer Corp., Royal Bank of Canada, Samsung Life Insurance, Sanofi, University of Bologna, University of London School of Pharmacy, Warner Home Video.
Kulcsszavak: SAS

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59