D-Link: WLAN hotspot megoldások

Kovács Attila, 2003. szeptember 10. 16:02
Az adathálózati eszközöket gyártó tajvani D-Link cég magyarországi képviselete megalakulásának egyéves évfordulóján, szeptember 10-én rendezett sajtótájékoztatón a hazai eredmények és tervek mellett új eszközökről, köztük a vezeték nélküli hotspot integrált (hardver+szoftver) megoldásokról is tájékoztatták a megjelenteket.
Élő András képviseletvezető szerint a cég Magyarországon idén várhatóan megkétszerezi árbevételét, nálunk is beindul a D-Link ún. Campus oktatási programja, a képviselet személyi állománya bővül, a cég termékei megjelennek a hazai kiskereskedelmi áruházakban, továbbra is három disztribútorral (CHS, Crown-Tech, Ingram Micro) kívánnak a piacon jelen lenni. A tervek között szerepel a képzési struktúra felépítése, oktatási intézmények, telekommunikációs és államigazgatási szektor támogatása. Október 29-én ún. „Hotspot Napot" rendeznek.

A termékek közül a D-Link három hotspot telepítési csomagot ajánl. Az első összetevői: vezeték nélküli DSL Internet gateway + külső antenna opció + Wireless Security Gateway; a második: DSL router + külső antenna opció + Wireless Security Gateway; a harmadik: DSL modem + hozzáférési pont + külső antenna opció + Wireless Security Gateway. Az átviteli sebesség megoldástól függően 11, 22, 44 vagy 54 Megabit/sec lehet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50