A SAS felvásárolta a Marketmaxot

forrás Prim Online, 2003. október 29. 19:36

A SAS bejelentette a Marketmax felvásárlását, melynek ügyfélköréhez tartozik a The Home Depot, az Amazon.com és a Marks & Spencer.
A Marketmax úttörőnek számít olyan megoldások kifejlesztésében, amelyek segítik a kiskereskedőket választékuk pénzügyi tervezésében, optimális kialakításában és készleteik maximális megtérülésének biztosításában. A Marketmax támogatja a kiskereskedőket és beszállítóikat abban, hogy megtervezzék és az igényekhez igazítsák áruválasztékukat, optimalizálják üzletükben árukészletük vizuális megjelenítését. Például azok a kiskereskedők, akik a felhalmozott készleteiket jellemzően több reklámmal és nagyobb árengedményekkel igyekeznek csökkenteni, a Marketmax megoldásai segítségével most összhangba hozhatják tervezési folyamataikat. A kiskereskedők azokat az árucikkeket tarthatják készleten és akkor, amelyekre és amikor azokra vevőiknek szükségük van. A cél a maximális árbevételek elérése a kiárusítások és árleszállítások csökkentése mellett. A SAS alapvető kompetenciája az ügyfélismeret, az elemzés, az előjelzés és az optimalizálás lesz a Marketmax technológiájával integrálva annak érdekében, hogy biztosítva legyen a kiskereskedők számára annak lehetősége, hogy összekapcsolják az értékesítés tervezés folyamatát a vevőismereten alapuló kereslet-előrejelzéssel, jelentősen javítva ily módon a készletezés hatékonyságát és az általános nyereségességet.

A SAS egy Marketmax-divíziót hoz létre, amely a Marketmax jelenlegi központjában - Wakefield, Mass - fog működni. Ez az új divízió felel majd a Marketmax általános tevékenységéért, a Marketmax brandért, a kiskereskedelmi szakértelmért, valamint a Marketmax terméknevekért. Mindezek a Marketmax Inc.-től származnak, amelynek a befektetői közé tartoznak a TH Lee Putnam Investors, Lori J. Schafer vezérigazgató és mások. A Marketmax angliai munkatársai SAS-alkalmazottak lesznek, vezetőjük pedig Phil Bond, a SAS UK ügyvezető igazgatója lesz.
Kulcsszavak: SAS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38