Két új vállalati megoldás a Pandától

forrás Prim Online, 2003. november 20. 13:20
A nemzetközi antivírus fejlesztő bemutatta két új vállalati megoldását: a BusinesSecure-t és az EnterpriSecure-t. Mindkettő az összes rosszindulatú kód elleni védelemre készült és magában foglalja a Panda Software széles szolgáltatási skáláját.

A BusinesSecure kifejezetten kis –és középvállalatok számára készült, zavarmentes, nagy hatékonyságú megoldás munkaállomások és fájl szerverek védelmére. A BusinesSecure tartalmazza a ClientShieldet, egy egyszerű, mégis erőteljes antivírust, asztali számítógépek számára. A ClientShield védelmet nyújt minden Internetes fenyegetés ellen: spam, biztonsági rések és hackkerek stb. Az új megoldásnak része a FileSecure is, a Windows és Novell Netware fájl szerverek, valamint a PAVCL parancsvonal védelmére, valamint további lehetőséget kínál arra is, hogy harmadik fél alkalmazásaival ötvözve, támogassa a 32-bit Windowst, és számos Linux alkalmazást is.

Az EnterpriSecure nagyobb hálózatok védelmi igényeit elégíti ki. Levelezőrendszerek részére az EnterpriSecure az alábbiakat kínálja:

  • ExchangeSecure: antivírus-védelem Microsoft Exchange Szerver számára 5.5 verziótól a legfrissebb Microsoft Exchange Szerver 2003-ig. Az 5.5 verzió részére komplett megoldást nyújt a nem kívánatos e-mailek és spam-ek ellen.
  • DominoSecure: ez a modul maximális védelmet nyút az IBM Lotus Notes és Domino szerverek részére.
  • SendmailSecure, QmailSecure és PostfixSecure: ezek az EnterpriSecure Linux megoldásai a legszélesebb körben használt SMTP levelező kapuk védelmére szolgálnak, Panda Software antivírus hatékonysággal.
  • MIMESweeperSecure: a MIMESweeper használói számára a legjobb antivírus-megoldást nyújtják levelezőrendszereik számára a szűrőrendszerbe építve.

Az internetcsatlakozások védelmére az EnterpriSecure azon kapuk antivírus-védelmi megoldásait is tartalmazza, amelyeken keresztül a vállalati TCP/IP forgalom bonyolódik. Az alábbi modulok biztosítják az optimális vírusvédelmet:

  • A CVPSecure a Checkpoint Firewall 1 és minden CVP-alapú termék számára készült, áttekinthető antivírus-védelemet kínálva. Ez a modul teszi lehetővé mindenféle rosszindulatú kód kiiktatását már a tűzfalnál. Telepítése nem igényel semmilyen módosítást a munkaállomások konfigurálásában. A CVPSecure teljes áttekinthetőséget, és hatékony vírusvédelmet biztosít.
  • ProxySecure. Ez a modul a Microsoft Proxy 2.0 hálózatot használók számára a Panda Software más antivírus megoldásaiban már megszokottal egyenértékű védelmet biztosít.
  • ISASecure védi a Microsoft ISA Szervereket, az internetcsatlakozások védelmére.

A mindkét termékben foglalt antivírus-alkalmazások adminisztrációjához a rendszergazdák számára egy új eszköz is rendelkezésre áll: az AdminSecure teszi lehetővé az említett biztonsági eszközök gyors, egyértelmű kezelését. Az AdminSecure-nek köszönhetően az antivírus modulok telepítése, kiosztása és frissítése úgy a helyi hálózatokon, mind pedig a WAN-okon gyors és egyszerű. Nem utolsósorban, aktív figyelmeztető rendszerének köszönhetően, az AdminSecure információt közvetít az új vírusokról megjelenésükkor, valamint hírekkel szolgál a Panda Software termékekkel kapcsolatos fejleményekről is.

Az új antivírus megoldás rendelhető 1, 2 vagy 3 éves szolgáltatással. Az EnterpriSecure és BusinesSecure licencek tartalmazzák a Panda Software szolgáltatásait is: terméktámogatás napi 24 órán keresztül, az év 365 napján, napi frissítés,24 órás -SOS Vírus- vagy Oxygen3 hírlevél. A licenc periódus tartama alatt, a felhasználó szoftverfrissítéseket tölthet le a Panda Software támogató honlapjáról.

Kulcsszavak: spam vírus Panda Software

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38