IDC IT Security Roadshow

Ismeri a valós kockázatokat?

forrás Prim Online, 2004. január 26. 17:17
2004. február 19-től március 30-ig, nyolc Közép- és Kelet Európai országba látogat az IDC IT Security Roadshow, "Ismeri a valós kockázatokat?" címmel (Bukarest, Prága, Budapest, Ljubljana, Moszkva, Zágráb, Varsó és Pozsony).

Az évente, most második alkalommal megrendezésre kerülő IDC Security Roadshow célkitűzése, hogy segítsen az informatikai vezetőknek, biztonsági menedzsereknek és a kockázatelemzőknek abban, hogy naprakészek legyenek a biztonsági megoldásokban és a a nemzeti illetve regionális irányelvekben jelentkező újdonságok területén, amelyek hatással vannak az informatikai biztonság kérdéskörére Közép- és Kelet Európában.

Az előadások felölelik a biztonsági szabályzat készítésének és alkalmazásának fő szempontjait, az alkalmazottakkal kapcsolatos megfigyelések és a menedzsment részéről szükséges támogatás megszerzésének kényes témáját. Számos városban lesz a konferencián etikus hackelési bemutató, azzal a céllal, hogy szemléltessék a hálózatok és napjaink szervezeteinek sebezhetőségét.

Az ipar meghatározó szereplői, mint Symantec, Microsoft és Lucent Technologies fő regionális szponzorai a konferenciáknak, amivel hangsúlyozni szeretnék a biztonsági tudatosság fontosságát. Továbbá, kormányzati vezetők (például az Informatikai Minisztérium döntéshozói és biztonsági szakértők az Európai Bizottságból) fognak előadást tartani az EU és a NATO csatlakozással kapcsolatos változásokról a biztonsági irányelvekben és gyakorlatban. További résztvevők még a HP, a Check Point Software Technologies, a Nortel Networks és az Internet Security Systems.

Az IDC mind a nyolc városban ösztönzi a végfelhasználókat arra, hogy részt vegyenek abban a felmérésben, melynek célja, hogy rávilágítson azokra az informatikai biztonsági területekre és kihívásokra, amelyekkel a cégek és a cégen belül az egyes egyének is szembe találkoznak. "Az informatikai biztonsági vezetők ebben a régióban gyakran nem ismerik azokat a biztonsági problámákat, amikkel más cégek szembekerülnek,"mondta Steven Frantzen, IDC CEMA régió ügyvezető igazgatója. "Nagy igény van ebben a régióban a tudás és a tapasztalat megosztására. Összehozva az IT használókat egy roadshow keretében nem csak arra nyújt lehetőséget, hogy megosszák tapasztalataikat, hanem arra is, hogy az IDC módszeresen elvégezzen egy felmérést, amely egy regionális szintre emeli a résztvevők rálátását."

A biztonsági konferencia résztvevői között készített IDC végfelhasználói felmérés célja, hogy közelebb hozza a roadshow egyik fő célkitűzését: egy tartós vita megteremtését az informatikai biztonság területen, ami egyben hasznosnak és produktívnak bizonyul. "A technológia fejlődése a biztonsági szakembernek egy állandóan változó szerepkört jelent," mondta Frantzen. "Lépést tartani a változásokkal, és kapcsolatba maradni másokkal ma elengedhetetlen a hatékony biztonság megteremtéséhez." A roadshow-val kapcsolatos további információkért kérjük látogassa meg a következő honlapot,

www.idc-cema.com/events/itsecurity04 vagy lépjen kapcsolatba Dana Dobrovodska-val a következő címen: dobrovodska@idc.com, vagy telefonszámon: +420 221 423 229.

Magyaroszági kapcsolattartó: Sárközi Judit

sarkozij@idc.com

telefonszám: +36-1-473-2378

Függelék:

The IDC IT Security Roadshow állomáshelyei:

Bukarest, Románia Február 19

Prága, Cseh Köztársaság Február 24

Budapest, Magyarország Február 26

Ljubljana, Szlovénia Március 4

Moszkva, Oroszország Március 11

Zágráb, Horvátország Március 18

Varsó, Lengyelország Március 25

Pozsony, Szlovákia Március 30

Kulcsszavak: IDC roadshow security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36