Fujitsu Siemens SCENIC PC-k kis- és középvállalatoknak

forrás Prim Online, 2004. január 28. 16:40
A Fujitsu Siemens Computers legújabb SCENIC N és SCENIC P Business Line PC-it kimondottan a kis- és középvállalatok igényeihez igazította. A hyper-threading technológiát is támogató Intel Celeron vagy Pentium 4 processzorokkal és a legújabb SiS lapkakészlettel dolgozó SCENIC gépek vonzó ára korszerű technológiával párosul.
A legújabb Intel processzorokkal kompatibilis SCENIC N és P, az integrált grafikus kártyának és a DDR400 memóriatámogatásnak köszönhetően kompromisszumok nélkül illeszthető be a meglévő IT-környezetbe. A professzionális PC-kre jellemző teljesítményről az SiS661FX lapkakészlet gondoskodik, és a plusz grafikuskártya-nyílásnak köszönhetően mindkét rendszer könnyen felkészíthető a jövőben várható grafikus követelmények teljesítésére.

A Fujitsu Siemens Computers tovább erősítette pozícióját az üzleti felhasználásra szánt asztali gépek piacán. A vállalat 2003 harmadik negyedévi árbevétele 12,7 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi teljesítményét, ami a piaci átlagot jóval meghaladó növekedést jelent. Ennek alapján ma a Fujitsu Siemens Computers az EMEA-régió három legnagyobb PC-szállítójának egyike (forrás: IDC).

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens desktop

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59