Xerox Phaser 4500: a leggyorsabb fekete-fehér lézernyomtató

forrás Prim Online, 2004. február 1. 19:46
A Xerox bejelentette a legújabb, Phaser 4500-as A4-es, fekete-fehér lézernyomtatóját. Az új nyomtató a konkurens termékekhez képest is kiváló képességekkel rendelkezik: sebessége és teljesítménye is meghaladja a kategória eddigi legjobbjait.

A Xerox Phaser 4500 saját kategóriájában - a Xerox közleménye szerint - a leggyorsabb lézernyomtató, 35 lap/perc nyomtatási sebességgel. Valódi 1200 dpi felbontást biztosít névleges sebesség mellett, és nyolc másodperc alatt készíti el az első oldalt. 400 MHz-es processzora lehetővé teszi a különféle file-típusok és méretek gyors és hatékony feldolgozását. Ezen kívül a Phaser 4500 - a Xerox legtöbb fekete-fehér nyomtatójához hasonlóan - valódi Adobe PostScript 3 és széltől szélig nyomtatást biztosít.

A nagy sebesség mellett a továbbfejlesztett kontroller a Phaser 4500-at a leginkább felhasználóbarát nyomtatóvá avatja a maga kategóriájában. A berendezés az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:

· Automata telepítési eszköz könnyű installáláshoz

· "Intelligens" papírtálcák, amelyek érzékelik a papír méretét és típusát, és automatikusan igazodnak a nyomtatási feladat követelményeihez

· A továbbfejlesztett nyomtatásérzékelő figyelmezteti a felhasználót, ha bármilyen probléma merül fel a nyomtatás során

· A feladat befejezésének jelzése az asztali számítógépen

· Kellékanyagok elhasználásának jelzése a meghajtón és a konfigurációs oldalon, így a felhasználót nem éri meglepetés, ha kifogy a papír vagy a festék

· Egyedi méretű papírok kezelése, miközben a nyomtató rögzíti az előre meghatározott típusokat, így a felhasználónak nem kell ismételten beadnia a méretadatokat, amikor egyedi médiát használ.

A Phaser 4500 fekete-fehér nyomtató egyéves helyszíni garanciával kerül piacra. A termék világszerte 2004 február közepétől lesz kapható a Xerox koncessziós partnerein és viszonteladóin keresztül.

Kulcsszavak: Xerox printer

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36