Xerox Phaser 7750: Kategóriája leggyorsabb A3-as színes lézernyomtatója

forrás Prim Online, 2004. február 1. 19:52
A Xerox bejelentette a Phaser 7750 berendezését, amely kategóriájában az ágazat leggyorsabb A3-as színes lézernyomtatója. 35 színes lap/perc teljesítményével a Phaser 7750 46%-kal gyorsabb a ma kapható lézernyomtatóknál. Számos színes nyomtatás kezelési eszközével és képfelbontásával kitűnő választás olyan nyomdaipari vagy irodai szakemberek számára, akiknek naponta magas minőségi követelményeket igénylő nyomtatási és nyomdai előkészítési rendeléseket kell teljesíteniük.

Kányi Tamás, a Xerox Magyarország Kft. disztribútor menedzsere így kommentálta az új berendezést: “A sebesség, szín- és képminőség egyedülálló kombinációja a Phaser 7750-t egyértelműen a kategória csúcsára helyezi. Színeskép-technológiánkkal, tervezési szakembereinkkel meg vagyunk győződve arról, hogy a Phaser 7750-en az a kép kerül kinyomtatásra, amit a felhasználók a monitorukon látnak - akár egy ofszet nyomdában! Ez a teljesítmény annak köszönhető, hogy a Phaser 7750 olyan színbeállítási és szoftverkezelési eszközökkel rendelkezik, amelyek mind Microsoft mind Mac OS környezetben működnek. Ez a kompatibilitás támogatja a tervezőket abban, hogy pontos és állandó színillesztést érjenek el, miközben fenntartják a szabályos és megszokott munkaritmust."

A PhaserCal a Xerox új és exkluzív kalibrációs szoftvere, amely pontos és állandó színeket garantál, tekintet nélkül az oldalmennyiségre, biztosítva, hogy az első nyomat pontosan olyan legyen, mint az utolsó. A Phaser 7750-nél rendelkezésre álló másik exkluzív színkezelési eszköz a PhaserMatch 3.0. Ez a fejlett színillesztési szoftver lehetővé teszi, hogy használója olyan színes próbanyomatokat készítsen a Phaser 7750-en, amely pontosan olyan lesz, mint az ofszet nyomtatókon vagy más nyomdai berendezéseken előállított termékek.

Mindkét egyedülálló eszköz elengedhetetlen azon grafikai tervező ügyfeleink számára, akik fokozni kívánják a vegyes illetve nyomdai előnyomatok készítését és szállítását anélkül, hogy külső szolgáltatás igénybevétele miatt extra költségekkel, vagy a munkafolyamat lassulásával kellene számolniuk.

A Phaser 7750 egy 715 MHz-es processzorral működik, amely az első színes oldalt kevesebb, mint 11 másodperc alatt, az első fekete-fehér oldalt pedig 10 másodperc alatt készíti el. Havi maximum 150.000 oldalas munkaciklust támogat. USB 2.0 és 10/100 BaseT Ethernet csatlakoztathatósággal, valamint eredeti Adobe PostScript 3-mal rendelkezik. A Phaser 7750 három nyomtatási üzemmódot kínál, többek között a valódi 1200 x 1200 dpi felbontású nyomtatást finom részleteket tartalmazó képek illetve fényképek előállításához, valamint támogatja az adathordozók széles méretválasztékát az A6-os formátumtól a 320 mm x 1200 mm banner formátumig.

A Xerox a Phaser 7750 könnyen installálható nyomtatómeghajtókat, valamint intelligens szoftvereszközöket kínál, amelyek segítik a felhasználókat nyomtatóik könnyebb kezelésében. Az intelligens tulajdonságok közé tartozik a nyomtatásfigyelő szoftver, amely figyelmezteti a felhasználót olyan esetekben, ha kifogy a papír vagy a festék; a PhaserSmart®, amely egy Web-alapú technikai támogató eszköz; a CentreWare® IS, amely egy, a Xerox berendezések és külső készülékek hálózaton belüli kezelését elősegítő szerver-alapú alkalmazás; valamint az Intelligent Ready, egy olyan szoftvereszköz, amely a nyomtató bemelegedési idejét az előző használat jellemzőire reagálva minimálisra csökkenti.

A Phaser 7750 nyomtató egyéves garanciával kerül piacra. A termék világszerte 2004. február közepétől lesz kapható a Xerox koncessziós partnerein és viszonteladóin keresztül.

Kulcsszavak: Xerox printer

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36