Xerox Phaser 8400 változó nyomtatási igényekhez

forrás Prim Online, 2004. február 1. 19:56
A Xerox Phaser 8400 percenként 24 színes és fekete-fehér oldalt készít, ezen felül olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a kiváló minőségű és nagy sebességű színes-nyomtatást igénylő kis- és közepes vállalkozások számára fontosak. A nyomtatót úgy tervezték meg, hogy könnyen illeszkedjen az adott szervezet változó nyomtatási igényeihez, így a készülék előnyös üzleti befektetésnek tekinthető.

Kányi Tamás, a Xerox Magyarország Kft. disztribútor menedzsere úgy látja, hogy “a kisvállalkozások tisztában vannak a színes termékek üzleti értékével és gazdasági vonatkozásaival, és aktívan keresik a kedvező áron kapható, lehető legjobb technológiát. A Xerox új szilárdtintás nyomtatója megfelel ezeknek az igényeknek, hiszen kivételesen jó képminőséget és sebességet kínál, egyszerű kezelés mellett."

A nyomtató minden konfigurációban 2400 FinePoint technológiát alkalmaz, amely a Xerox bejegyzett képalkotó szoftverterméke; valamint 2400 dpi-s képminőséget biztosít. Ez a funkció akkor használható, amikor a legmagasabb képminőségi követelményeket kell teljesíteni különböző javaslatok, prezentációk és fényképek előállításánál.

A Phaser 8400 különféle médiára nyomtat, többek között kartonra, borítékra és fóliára. Ezenkívül 76.2 mm x 127 mm mérettől 215.9 mm x 355.6 mm méretig kezeli az egyedi papírméreteket - beleértve az A4, A5 illetve A6 méretű papírokat is - így biztosítva a kisvállalkozások által ma igényelt rugalmasságot.

Az ügyfelek négy konfigurációból választhatják ki az igényeiknek legjobban megfelelő típust azzal a lehetőséggel, hogy úgy bővíthetik a konfigurációt, ahogy igényeik nőnek. A Phaser 8400 nyomtatót 500 MHz Power PC processzorral szállítja a Xerox, amely az iparágon belül a legrövidebb, 6 másodperces oldalkiadási időt biztosítja. 512 MB-os RAM-mal és duplex nyomtatási lehetőséggel rendelkezik minden konfigurációban. Fejlett hálózati architektúrájával sok felhasználót támogat, egyúttal lehetővé teszi a USB 2.0-n keresztüli, valamint a párhuzamos és az Ethernet csatlakozást.

Mint a Xerox összes hálózati nyomtatója, a Phaser 8400 is könnyen installálható és fejlett Web-alapú nyomtatásirányítási eszközökkel rendelkezik - többek között a CentreWare Web 3.0 illetve a PhaserSMART eszközökkel - valamint a PrintingScout nyomtatásfigyelő fejlettebb változatával, amely felhívja a felhasználó figyelmét a várható problémákra és utasítást ad azok kijavítására.

A Phaser 8400 szilárdtintás nyomtató egyéves garanciával kerül piacra. A termék világszerte 2004 február közepétől lesz kapható a Xerox koncessziós partnerein és viszonteladóin keresztül.

Kulcsszavak: Xerox printer

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36