Újdonságok az Oracle AppsWorld konferencián

forrás Prim Online, 2004. február 3. 14:24
Az Oracle a kaliforniai San Diegoban zajló AppsWorld konferenciáján - a vállalat kizárólag alkalmazásoknak szentelt éves rendezvényén - több újdonságot jelentett be termékeiről, az alkalmazásfejlesztés legújabb irányairól és várható fejleményeiről.
Jeff Henley, az Oracle nemrégiben kinevezett új elnöke a konferencián tartott beszédében elmondta, hogy minden piaci jelentés szerint az informatikai ágazat "kezd talpra állni", és a 2003 novemberében végződött legutóbbi pénzügyi negyedévben az Oracle alkalmazásértékesítésből származó bevétele 27 százalékkal nőtt.

(A közlemény teljes szövege: http://www.oracle.com/tellmemore/?2784985).

Az Oracle® E-Business Suite alkalmazásegyüttes következő verziójának előzetese

Az Oracle betekintést nyújtott üzleti alkalmazásegyüttesének következő verziója, az Oracle® E-Business Suite 11i.10 újdonságaiba. A nemsokára megjelenő új változatban komoly továbbfejlesztéseket hajtottak végre az integrációs rétegben, és jelentősen bővült az alapvető és ágazatspecifikus üzleti folyamatokat támogató funkciók köre. Az Oracle alkalmazásait használó szervezetek több mint 85 százaléka jelenleg az Oracle E-Business Suite 11i verziót használja, így az ügyfelek többségének nem okoz majd gondot az Oracle E-Business Suite 11i.10-ra való frissítés.

A továbbfejlesztett integrációs lehetőségekkel az Oracle átfogó támogatást biztosít a különböző vállalatok alkalmazásai közti integrációhoz, a vállalaton belüli alkalmazásintegrációhoz és a folyamatok integrálásához. Emellett az Oracle több száz interfészt webszolgáltatásként tesz elérhetővé, megkönnyítve az olcsó integrációs projektek végrehajtását.

Az Oracle E-Business Suite az Open Applications Group (OAG) által definiált nyílt szabványú interfészeket is támogatja, amelyek egységes szabványokat biztosítanak az üzleti alkalmazások integrálásához. Az Oracle E-Business Suite 11i.10 több mint 150 szabványos OAG üzleti objektumot fog támogatni, amelyek például rögzítik, hogyan kell definiálni egy beszerzési megrendelést.

A 11i.10 egy másik újdonsága az integrációs interfészek katalógusa, amely az Oracle E-Business Suite közzétett API-jait írja le. Emellett az Oracle E-Business Suite az Oracle Application Server 10g képességeit is kihasználja a más fejlesztők alkalmazásaival és az üzleti partnerekkel (vagyis a szállítók és vevők rendszereivel) való integrációhoz.

Elérhetőség: a tervek szerint az Oracle E-Business Suite 11i.10 2004 közepére lesz elérhető.

(A közlemény teljes szövege: http://www.oracle.com/tellmemore/?2784810).

Továbbfejlesztett automatizálási, felügyeleti és folyamatos rendelkezésre állási szolgáltatások az E-Business Suite Outsourcing-ban

Az Oracle kihelyezéses szolgáltatásai terén olyan továbbfejlesztéseket jelentett be, amelyek megkönnyítik a rendszeradminisztrációt, automatizálják a szoftverfelügyelet egyes fontos folyamatait, proaktív rendszermonitoringot biztosítanak, és csökkentik a karbantartási költségeket.

Jobb, gyorsabb szolgáltatások a felügyeleti folyamatok automatizálásával: az új Outsourcing Automation Platform segítségével az Oracle proaktív módon figyelheti az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások színvonalát a rendelkezésre állás, teljesítmény, biztonság, változáskezelés - beleértve a frissítések elvégzésének automatizálását - és hibaelhárítás terén.

Módosítások és megbízhatóság: az Outsourcing Automation Platform mint központi felügyeleti konzol gondoskodik a problémákat előre látó változáskezelésről. Az ügyfél változó üzleti követelményeinek rugalmas kiszolgálása: az Oracle egy- vagy többéves szerződéseket kínál 30 napos felmondással; az ügyfél megválaszthatja, hol üzemeljen a hardver, és a kihelyezéses szolgáltatásokat az Oracle kínálatában szereplő bármely termékhez igénybe veheti.

(A közlemény teljes szövege: http://www.oracle.com/tellmemore/?27788977).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55