A Clearswift megkönnyíti az e-mail biztonság menedzselését

forrás Prim Online, 2004. február 26. 18:25
A Clearswift - a MIMEsweeper gyártója - bejelentette MAILsweeper Business Suite új, e-mail tartalomkezelő szoftvercsomagját, amelynek célja a levélszemét kiszűrése, az e-mail biztonság menedzselésének javítása és a költségek csökkentése.

A MAILsweeper Business Suite egyesíti magában az átfogó e-mail tartalombiztonságot, a folyamatosan tanuló spamszűrő szoftvert és a távfelügyeleti lehetőségeket, ami lehetővé teszi, hogy akár több rendszergazda is megvizsgálhassa a karanténba zárt leveleket távolról, webes felület segítségével.

A felelősség megosztása az egyes részlegekkel speciális e-mail kezelési feladatok ellátásában elősegíti az e-házirendek gyors és hatékony betartatását. A MAILsweeper Business Suite szoftvert használó szervezet bevezethet például olyan szabályozást, amelyben a pornográf anyagokat tartalmazó e-mailek karanténba kerülnek, és azokkal az IT szakember helyett az emberi erőforrás részleg foglalkozik.

A termék piaci bevezetésének részeként a Clearswift lehetővé teszi az összes támogatási és karbantartási szerződéssel rendelkező MAILsweeper for SMTP ügyfél számára a teljes MAILsweeper Business Suite szoftverre történő frissítést a távoli felügyelet (REMOTEmanager 1.4) és a spamszűrő (MAILsweeper Anti-Spam) komponensek ingyenes letöltésével.

Kulcsszavak: spam security Clearswift

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38