Megjelent Magyarországon a SUSE Linux Professional 9.0 Upgrade verziója

Kiss Ádám Zoltán, 2004. március 3. 20:59
Első ízben Magyarországon megjelent a SUSE Linux Professional sorozat upgrade verziója, mely minden olyan felhasználó számára elérhető, aki valamely SUSE Linux egyéni felhasználóinknak szánt termékkel már rendelkezik és regisztrálta azt.
A dobozos terméken szerepel egy címke, mely felhívja a vásárlók igyelmét arra, hogy egy frissítési verzióról van szó. Az Upgrade verzió dobozának artalma 5 db CD, 1 db dupla oldalas DVD, valamint egy közel 700 oldalas leírás. A termékhez ingyenesen igénybe vehető telefonos és e-mailen keresztüli ámogatás az alaptermékkel megegyező módon szintén 180 nap. A termék javasolt bruttó végfelhasználói ára 14 900 Ft.

"Hosszú éveken át kaptunk leveleket és telefonokat felhasználóinktól, hogy ott sorakozik a polcukon a SUSE Linux számos verziója, azonban az évek során már annyi tapasztalatot gyűjtöttek a szoftvereinkkel, hogy hatékonyan tudnának használni egy upgrade verziót is" - nyilatkozta Szentiványi Gábor, a SUSE Linux magyarországi irodájának vezetője. "Hosszadalmas döntés volt az upgrade verzió magyarországi bevezetése, mert a SUSE Linux professional termékek kifejezetten alacsony ára nehezen teszi lehetővé tovább.kedvezmények nyújtását. Végül teljesítettük felhasználóink visszatérő kérését, és most az eredeti árhoz képest 40% engedménnyel kínáljuk a SUSE Linux 9.0 Professional pgrade verziót".

A terméket mindenki megvásárolhatja, de a telepítési terméktámogatást csak azok a már regisztrált SUSE Linux felhasználók vehetik igénybe, akik rendelkeznek a SUSE Linux Professional, illetve Personal sorozat bármely 7.X, 8.X verziójával, vagy a SUSE Linux 8.0 Desktop és a Starter Kit 9.0 termékek egyikével. Az Upgrade verzió szoftverkészlete megegyezik a teljes SUSE Linux 9.0 Professional magyar adáséval, azaz közel 3500 önálló szoftvercsomagot tartalmaz, teljes forráskóddal együtt, szabadszoftverek szellemében.

A SUSE Linux 9.0 Professional magyar kiadásának ismertetője
Kulcsszavak: SuSE SuSE-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36