SuSE-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SuSE-hu

3 az 1-ben – új NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet, a 3 az 1-ben, A kép összeállt című szakmai konferenciájának keretében jelentette be, hogy új néven, kibővült termékportfólióval, de a már jól ismert szakértő csapatával folytatja tevékenységét. A vállalat három üzletágba csoportosította termékeit. A Magyarországi Képviselet a Novell és a SUSE megoldások mellett a jövőben a NetIQ szoftvereket is forgalmazza és támogatja hazánkban. A Magyarországi Képviselet a NetIQ, Novell és SUSE anyavállalatok megújult működéséből adódó előnyöket ötvözi a hazai sokéves működés során felépített szakértelemmel és stabil alapokkal.

2012. július 2. 10:32

Megjelent Magyarországon a SUSE Linux Professional 9.0 Upgrade verziója

Első ízben Magyarországon megjelent a SUSE Linux Professional sorozat upgrade verziója, mely minden olyan felhasználó számára elérhető, aki valamely SUSE Linux egyéni felhasználóinknak szánt termékkel már rendelkezik és regisztrálta azt.

Kulcsszavak: SuSE SuSE-hu
2004. március 3. 20:59

A Linux legújabb csodafegyvere: SUSE LINUX 9.0

Az új SUSE LINUX 9.0-ban számos olyan technológiai újítás található, ami nagymértékben megkönnyíti a Linuxszal most ismerkedők számára az áttérést. A haladó Linux felhasználók számára sokkal kényelmesebbé válik a rendszeradminisztráció és a rendszer testreszabása.

Kulcsszavak: Linux SuSE SuSE-hu
2003. október 10. 12:46

Elkészült az OpenOffice.org 1.1 nyers fordítása

Alig egy hét alatt elkészült az OpenOffice.org 1.1 beta2 irodai programcsomag felhasználói felületének nyers fordítása.

2003. augusztus 1. 13:48

Boltokban a SuSE Linux 8.2 magyar kiadása

Megjelent a boltokban a SuSE Linux 8.2 magyar kiadása, mely az eddigi kiadásokhoz képest sokban gazdagodott.

Kulcsszavak: Linux SuSE SuSE-hu
2003. május 20. 16:35

Rendkívüli akció a SuSE Linux megújult pedagógushonlapján

Rendkívüli akcióval újult meg a SuSE Linux pedagógushonlapja. A honlapon most minden diák és pedagógus 33 százalékos kedvezménnyel juthat a SuSE Linux 8.1 Professional magyar verzióhoz. A dobozt személyesen átvevők egy A1-es méretű, magyar nyelvű SuSE falinaptárat is kapnak ajándékba.

Kulcsszavak: oktatás SuSE-hu
2002. december 10. 20:15

Megjelent a SuSE Firewall on CD 2. kiadása

A SuSE Firewall on CD második generációja november elejétől érhető el Magyarországon. A SuSE biztonságtechnikai terméke új verziójának fejlesztésekor a vállalati ügyfelek biztonsága és a könnyű kezelhetőség állt előtérben.

Kulcsszavak: SuSE-hu security SuSE
2002. október 25. 19:44

Ingyen SuSE Linux több mint tízezer pedagógusnak

A Széchenyi Terv pályázata keretében több mint tízezer pedagógus jut számítógéphez. A a SuSE egy egész csokorra való programot állított össze a pedagógusoknak és juttatta el önerőből hozzájuk. Az operációs rendszeren kívül a most felkínált szoftvergyűjtemény tartalmazza a KDE2 magyar nyelvű grafikus munkakörnyezetet, és a Linux disztribúciók történetében először az OpenOffice irodacsomag magyar nyelvű változatát.

2002. február 26. 18:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16