SuSE Linux-alapú Point-of-Sale megoldás

forrás Prim Online, 2004. január 11. 10:31
Az új megoldás a kiskereskedők számára a nyílt forráskódú Linux költséghatékonyságát és az IBM POS rendszerek megbízhatóságát együtt nyújtja.

Az IBM bejelentette, SUSE LINUX-alapú POS (Point-of-Sale) megoldásának piacra kerülését - tudtuk meg a SUSE LINUX magyarországi képviseletétől. A rendszert azért fejlesztette ki az IBM, hogy a megbízható és piacvezető IBM POS rendszerekkel a kiskereskedők számára is elérhetővé válhassanak a nyílt forráskódú Linux-rendszerek előnyei, így elsősorban a költséghatékony működtetés.

Az új IBM Retail Environment for SUSE LINUX elnevezésű termék teljes körű operációs rendszert és menedzsment-megoldásokat nyújt a POS-rendszerek üzemeltetőinek. A kiskereskedők a SUSE által szállított operációs rendszeren használhatják a Linux-platformra optimalizált IBM SurePOS, IBM eServer és IBM middleware alkalmazásokat, így méretezhető, biztonságos és költséghatékony operációs rendszert használhatnak vállalkozásuk minden területén.

Az új megoldás szabványalapú, stabil és biztonságos infrastruktúrát és centralizált menedzsment rendszert nyújt a kiskereskedelem számára - többek között megbízhatóságot és nagyfokú menedzselhetőséget a távfelügyelettel működtetett POS rendszerekhez. Az IBM tervei szerint a rendszer 2004 első negyedévében kerül a piacra.

Kovács László

Kulcsszavak: IBM SuSE Linux

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14