Új generációs hálózati tároló rendszerek a Fujitsu Siemens-től

FibreCAT CX

forrás Prim Online, 2004. április 14. 15:25
A Fujitsu Siemens Computers új generációs hálózati tárolórendszerek teljes választékát bocsátja ügyfelei rendelkezésére. Az új generációs FibreCAT CX300, CX500 és CX700 rendszerek kiváló ár-teljesítmény aránya a középkategóriás piacon egyedülálló szoftverképességekkel és beruházásvédelmi jellemzőkkel párosul.

FiestaA FibreCAT CX sorozat több végfelhasználót támogat és nagyobb teljesítményt, szélesebb funkcionalitást, illetve jobb skálázhatóságot nyújt a jelenlegi modelleknél. A továbbfejlesztett adatreplikációs, biztonsági másolatkészítő és adathelyreállító szoftverek mellett a csomagban a Microsoft környezethez szánt "SnapView with SIME" integrációs modul is megtalálható.

Az EMC Corporation által tervezett új FibreCAT CX rendszerek gazdaságos megoldást kínálnak annak az egyre bővülő vállalati felhasználókból álló csoportnak, akik a középkategóriás tárolókat is felvették adattárolási stratégiájukba. Az új generációs technológia a meglévő hardver-/szoftverháttér és a korábbi ismeretek felhasználásával javítja a teljesítményt és az adatvédelem hatékonyságát.

Az új generációs FibreCAT CX sorozat tagjai minden felhasználói igényt kielégítenek. Valamennyi jelenlegi és korábbi FibreCAT CX modell együttműködik az 50 százalékos teljesítménynövekedést nyújtó 73 GB-os, 15000 RPM sebességű Fibre Channel meghajtókkal. Az új FibreCAT CX tárolók is képesek egy rendszeren belül vegyesen alkalmazni a Fibre Channel és az ATA lemeztechnológiákat - így a felhasználók sokféle szolgáltatási szintet valósíthatnak meg a többrétegű adattárolási környezetben.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a The Tower 300 mikro toronyházat

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. Most egy új mikro-ATX házzal egészült ki – a The Tower 300-zal – egészült ki a sorozat, jellegzetes nyolcszögletű megjelenéssel, és lehetővé téve a hagyományos függőleges és az egyedi vízszintes elhelyezést.

2024. május 13. 16:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36