Xerox: új, fekete-fehér széles formátumú nyomtatórendszerek

forrás Prim Online, 2004. június 8. 22:01
A Xerox két olyan új fekete-fehér széles formátumú nyomtatórendszert jelentett be, amelyek meghatározó képminőséget biztosítanak, és alapterületük minden más nyomtatóénál kisebb.
A gépészet, az építészet, a kormányzati munka és a gyártás, vagyis minden mérnöki tervezés területét megcélzó Xerox 6030 és 6050 széles formátumú (Wide Format) rendszerek lehetővé teszik az építész- és építőmérnöki tervek, az építészeti vagy gépészeti ábrázolások, valamint a térinformatikai térképek nyomtatását és szkennelését. Kiválóan alkalmazhatják őket a felsorolt szakterületeken működő másoló szolgálatok is. A Xerox új termékeit a drupa 2004 nyomdaipari szakvásár nyitó napján jelentette be.

Mind a Xerox 6030, mind a 6050 széles formátumú rendszer három különböző konfigurációban kapható. Mindegyik rendszer megvásárolható nyomtató vagy másoló/nyomtató konfigurációban egyetlen vagy két különböző vezérlővel, vagy különálló, színes hálózati digitalizálásra alkalmas szkennelő rendszerrel ellátott nyomtató konfigurációban.

A 600 x 600 dpi maximális felbontású rendszerek választhatóan színes vagy fekete-fehér szkennelést tesznek lehetővé. Automatikus háttérelnyomásuk kiküszöböli a háttérhibákat, ezért még erősen elhasználódott eredetikről is tiszta, és a vékony vonalakat is élesen visszaadó nyomatok készíthetők.

Rendszerjellemzők

A Xerox 6030 percenként akár hat "D-méretű" (24" x 36") képet, a Xerox 6050 pedig akár kilencet tud készíteni. Mindkét modell hatékonyságot növelő funkciókat is kínál; többek között lehetővé teszik a párhuzamos nyomtatást, másolást és szkennelést, valamint nagy munkákhoz 2-4 különféle típusú és méretű papírtekercset tudnak kezelni. A Xerox 6050 üzem közben is feltölthető papírral. Az érintőképernyős kezelőfelület időt takarít meg a rajzok szkennelése és másolása során, a próbamásolási funkció pedig lehetővé teszi a nyomat ellenőrzését egy nagyobb példányszámú nyomtatás előtt.

A Xerox 6030 és 6050 széles formátumú rendszerek integrálhatók az elterjedt munkafolyamat-vezérlő rendszerekkel, és támogatják a legtöbb adatbeviteli formátumot. A külön megrendelhető Xerox AccXES vezérlő támogatja a PostScript és a PDF formátumú dokumentumok nyomtatását, és könnyen integrálható a meglévő AccXES környezetekbe.

Elérhetőség

A Xerox 6030 és 6050 Magyarországon 2004 júliusi szállítással érhető el a Xerox Magyarországtól, vagy hivatalos kereskedőitől és forgalmazóitól.
Kulcsszavak: printer Xerox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55