Konica Minolta: a bizhub koncepció premierje

Kiss Ádám Zoltán, 2004. július 8. 18:16
A Konica Minolta új színes digitális dokumentumkezelő rendszere, a bizhub C350, színes, és nagyteljesítményű, gazdaságos fekete-fehér nyomtatás/másolás, és integrált IT lehetőségek megvalósítására készült.
A Konica Minolta Magyarország Kft. bemutatta új színes többfunkcós gépét, a bizhub C350 modellt. A Konica Minolta bizhub C350 a cég új színes digitális dokumentumkezelő családjának első képviselője. Az új elnevezés egy mozaikszó, a "biz" az angol business - üzlet - szóra utal, a "hub" pedig központot jelent. A bizhub C350 dokumentumkezelő a legmodernebb színes nyomdai technológiát egyesíti a feket-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol, szkennel és e-mailt küld. Más szóval ez a gép multifunkciós berendezés beépített szkenner egységgel és nyomtatásvezérlővel. Választható opció a Fiery IC-401 nagyobb teljesítményű nyomtatásvezérlő, amely lehetővé teszi a professzionális nyomtatási igények ellátását is.

A Konica Minolta bizhub C350 kitűnő minőségben nyomtat és másol színesben 22 lap/perces sebességgel. A színes nyomatok minősége a gép elődjének, a Minolta CF2002 technológiáján alapszik. A színes nyomtatás mellett a bizhub C350 képes kétszínű nyomtatás/másolásra is (fekete és egy másik szín - RGBCMY). Ennek célja a szöveg, illetve mondanivaló kihangsúlyozása egy a feketétől eltérő - de mégis gazdaságos megoldást nyújtó színben.

Az új berendezés fekete-fehérben 35 lap/perces sebességgel nyomtat és másol, terhelhetősége azonos a fekete-fehér társaival. A mindennapi mozgalmas üzleti életben időveszteséget jelent, ha a másoló kezelése bonyolult. A bizhub C350 egyszerűen kezelhető: a felhasználóbarát, magyar nyelvű, érintőmezős, LCD kijelzős kezelőpanel dönthető, kerekesszékesek által is könnyen hozzáférhető, a kezelési utasítások érthetőek és egyéb praktikus design megoldások is segítik a gép használatát.

A bizhub egyik előnye a magas szintű IT integráció, a szkennelési funkció segítségével 35 lap/perces archiváló rendszerként is alkalmazható. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mail címre továbbítja, vagy FTP szerverre tölti le JPEG, TIFF illetve PDF formátumban. A berendezés költségfigyelés és dokumentumvédelem céljából 8 karakterből álló jelszavak tárolására is képes. Így lehetséges a nyomtatási/másolási feladat törlése illetve a merevlemez jelszavas védelme.

Az alapgép papírkapacitás 900 lap, amely kiegészítőkkel akár 3400 lapra is bővíthető. A gép 64 - 256 g/m2 súlyú papírt képes kezelni és minimum A5, maximum A3 kifutó méret nyomtatására/másolására alkalmas. Duplex egységgel felszerelve képes az automatikus kétoldalas nyomtatásra és másolásra is. Az opciós finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges.

A bizhub C350 nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet, ha feltölti a nyomtatandó fájlt a http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás weboldalra. Az oldalra feltöltött képeket a Konica Minolta Magyarország Kft. a színes nyomtatón kinyomtatja, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.

Fontosabb tulajdonságok - bizhub C350

Max. 22 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség
Max. 35 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség
Max. A3 kifutó papírméret
Duplex opció
E-mail, FTP, TWAIN szkennelés
Korszerű, polimerizált festékező használata
Ingyenes online tesztnyomtatási lehetőség

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38