Dupla sebesség: "Turbo Mode" szolgáltatás a 3Comtól

forrás Prim Online, 2004. július 15. 11:11
A 3Com bemutatta OfficeConnect vezeték nélküli termékcsaládjának legújabb fejlesztéseit.
Az új "Turbo Mode" elnevezésű szolgáltatásnak köszönhetően az OfficeConnect 11 a/b/g vezeték nélküli access pointok sebessége duplájára nőtt. Az új vezeték nélküli disztribúciós rendszer (WDS) szolgáltatás segítségével pedig új távlatok nyílnak a teljes mértékben vezeték nélküli hálózati infrastruktúra kiépítésében.

Az OfficeConnect 11 a/b/g elérési pontjaiba és kiszolgáló egységeibe szerelt "Turbo Mode" szolgáltatás 54 Mbps-ról 108 Mbps-ra növeli a vezeték nélküli kapcsolat sebességét. A vezeték nélküli disztribúciós rendszerhez (Wireless Distribution System - WDS) kapcsolt OfficeConnect Wireless 11 a/b/g access point-ok pedig helyi hálózathoz (LAN) való kapcsolódás nélkül teszik lehetővé az üzleti ügyfelek számára a teljes mértékben vezeték nélküli infrastruktúra kiépítését.

Lehner Tamás, a 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta: "Vezeték nélküli termékeink ötvözik a kifinomult nagyvállalati szolgáltatásokat azzal a könnyű kezelhetőséggel, nagyfokú biztonsággal és alacsony árfekvéssel, amelyet a kis- és középvállalkozások már megszoktak és elvárnak tőlünk. Mindezen felül azon nagyvállalati ügyfeleink számára, akik a 3Com high-end vezeték nélküli termékeit használják, kisebb irodáik, távoli kirendeltségeik nagysebességű, vezeték nélküli összeköttetéseihez OfficeConnect termékcsaládunk jelent ideális megoldást."

Turbófeltöltés a "Turbo Mode" szolgáltatással

A Turbo Mode szolgáltatás, amelyet a 3Com nagyvállalati Wireless LAN Access Point 8750, 8250, 7250 és 11a/b/g vezeték nélküli PC adapterei már teljes körűen támogatnak, beépítésre került az OfficeConnect vezeték nélküli termékekbe is, lehetőséget adva a kisvállalati felhasználóknak, hogy elérjék az 54 Mbps átviteli sebesség kétszeresét. Így az ügyfelek nem kényszerülnek arra, hogy az egyik vezeték nélküli szabványt használják a másik után: a 3Com biztosítja a "Turbo Mode" használatát tri-mode 802.11 termékeiben is. A továbbfejlesztett vezeték nélküli hálózat nagyobb sávszélességet garantál, így elégítve ki a nem helyhez kötött munkaállomásokon dolgozók igényeit is.

Több vezeték nélküli pont összekapcsolása WDS linkeken keresztül

A vezeték nélküli disztribúciós rendszer (WDS) olyan szolgáltatás, amelynek segítségével több vezeték nélküli hálózat WDS linkeken keresztül építhető össze. Ezzel a vállalat a vezetékes LAN és a vezeték nélküli rendszerek összekapcsolására is lehetőséget nyújt. Ez a megoldás ideális például olyan nyílt térben, ahol a vezetékhálózat kiépítése, vagy újraépítése költséges, nem engedélyezett, vagy fizikailag nem kivitelezhető. A kapcsolódási pontok "vezeték nélküli hidakat" képeznek, létrehozva a kapcsolatot, és a 3Com kimagaslóan jó vezeték nélküli biztonságtechnikájának köszönhetően megbízhatóan kötik össze egymással a különálló hálózatokat.
Kulcsszavak: 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55