EMC Centera tároló-megoldás: megnövelt teljesítmény, új funkciók

forrás Prim Online, 2004. július 26. 17:35
Az információtárolás és -felügyelet terén vezető EMC Corporation bejelentette iparágvezető EMC Centera CAS (content addressed storage - tartalom alapján címzett tároló) rendszereinek a különböző szabályozásoknak való megfelelés érdekében létrehozott új funkcióit.
Az EMC Centera elismerten az iparág egyik legjobb tároló-megoldása, amely képes megfelelni az elektronikusan rögzített tartalmak robbanásszerű növekedésének és azon szabályozási követelményeknek, amelyekkel a vásárlóknak például a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, vagy a kormányzat területén szembe kell nézniük.

Az új Centera-funkciók:

Megőrzési osztályok - Annak érdekében, hogy az alkalmazások tartalmának felügyelete egyre egyszerűbbé váljon, a jelenlegi kiadás további olyan funkciókat tartalmaz, amelyekkel a megőrzési irányelvek egy teljes tartalomosztályra vonatkozóan kikényszeríthetők és módosíthatók ahelyett, hogy minden egyes tartalmat egyedileg kellene felügyelni. Ennek révén könnyebben kezelhetők a vállalati irányelvek és a szabályozások tervezett vagy előre nem látható változásai. Az új funkcióval a Centera az első és egyetlen olyan tároló-megoldás, amellyel automatizálni lehet ezt a kritikus megőrzés-felügyeleti feladatot.

Auditált törlés - Az emberek személyes adatainak védelmét számos országban egyre szigorúbb előírások és törvényi szabályozások védik. Az auditált törlések segítségével - egy szigorúan ellenőrzött eljárással - egy alkalmazás könnyedén megfelelhet az erre vonatkozó igényeknek. Ismét elmondható, hogy a Centera az első és egyetlen olyan tároló-megoldás, amellyel automatizálni lehet az ezzel kapcsolatos legfontosabb folyamatokat, miközben kielégíti az adatok megőrzésével és védelmével kapcsolatos legszigorúbb megfelelési követelményeket is.

Beállítható alapértelmezett megőrzési időszak - A funkció használatával a tároló-adminisztrátor megadhat egy alapértelmezett megőrzési időszakot abban az esetben, ha az alkalmazás nem rendel vagy nem tud hozzárendelni ilyet az adathoz.

Az új változat visszamenőleg kompatibilis minden telepített Centera-modellel, így megőrzi a meglévő Centera-rendszerekre fordított befektetések értékét.

Fokozott teljesítmény és felügyelhetőség

A jelenlegi kiadással a Centera akár kétszeres írási és több mint kétszeres olvasási teljesítményjavulást is felmutathat. A Centera legfontosabb megkülönböztető jegyei az önbeállító, önfelügyeleti és öngyógyító képesség. A Centera mostantól kétszer-hatszor gyorsabban végzi el az öngyógyítást. A rendszer több mint 15 érzékelővel bővült, így a tároló-adminisztrátorok több tevékenységet figyelhetnek és nézhetnek meg a Centerán belül.
Kulcsszavak: winchester EMC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14