McAfee: Új, központilag irányított és ellenőrzött védelem spam-ek és vírusok ellen

forrás Prim Online, 2004. szeptember 16. 13:30
A Mcafee Managed Mail Protection szolgáltatása könnyen kezelhető, automatizált védelmet nyújt a kéretlen levelek és a vírusok ellen, a biztonságos kis- és középvállalkozási tartalom-menedzsment érdekében.
A McAfee új, Managed Mail Protection biztonságos tartalommenedzsment megoldásával bővítette menedzselt szolgáltatásait. Az új megoldás automatizált elektronikus levélben nyújtott szolgáltatásával integrált védelmet biztosít a kéretlen levelek és vírusok ellen. A McAfee Managed Mail Protection megoldás bevezetésével a kis- és középvállalatok egy teljesen integrált, menedzselt biztonsági megoldással valósíthatják meg a mélységi védelmi stratégiát (Protection-in-Depth), megelőző védelmet biztosítva a nem kívánt levelek, tartalmak, és a vírussal fertőzött üzenetek ellen.

A McAfee Managed Mail Protection egy csatorna-barát, költséghatékony menedzselt szolgáltatás, amely megállítja, és karanténba helyezi a nem kívánatos leveleket és a vírusos csatolt állományokat, mielőtt azok bekerülnének a hálózatba. Az átfogó elektronikuslevél-védelem egy egyszerű, a levélváltásokat tartalmazó jelentés a Managed Mail Protection programhoz történő továbbításával kezdődik, amely elvégezi a vírusok és a nem kívánatos levelek elleni fejlett szűrését. A megoldás így bármilyen kiegészítő hardver vagy szoftver megvásárlása nélkül nyújt védelmet az elektronikus levelezés sérülékenységei ellen.

A McAfee központilag irányítja és ellenőrzi a megoldást, így a felhasználóknak nincs szükségük belső biztonsági erőforrásokra levelező rendszerük védelméhez. A nem kívánatos üzenetek és tartalmak szűrésének személyre szabhatóságával a McAfee Managed Mail Protection részletes, web-alapú jelentéseket képes készíteni az adminisztrátor számára, a karanténba helyezett levelekről szóló statisztikák készítéséhez.
Kulcsszavak: vírus spam security McAfee

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50