Az EMMA folyamatos működését a BEA szervere biztosítja

forrás Prim Online, 2004. szeptember 19. 08:17
Gond nélkül üzemel 2004. május 1-i indulása óta az EMMA, az Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis. A rendszer magas szintű rendelkezésre állását a BEA WebLogic 8.1 alkalmazásszerver biztosítja.
Az EMMA célja, hogy naprakész adatokat szolgáltasson a munkavállalók, a munkáltatók, valamint az illetékes hatóságok részére a munkavállalók foglalkoztatottsági helyzetéről. Az internetes rendszert potenciálisan mintegy 2,5 millió munkavállaló és több százezer munkaadó használhatja a nap bármely szakában. A különlegesen nagy terhelés miatt igen fontos elvárás a rendszerrel szemben a magas rendelkezésre állás, a 7x24 órás üzem, hibatűrő működés, a biztonság és gyorsaság biztosítása. Ennek megvalósítása érdekében az interneten és a Foglalkoztatási Hivatal call centerén keresztül is elérhető rendszer motorjaként a BEA WebLogic 8.1 alkalmazásszerver szolgál. A négy példányból álló BEA WebLogic Server 8.1 klaszter egy-egy szerver példánya meghibásodás esetén a felhasználó számára transzparens hibatűrést szolgáltat.

A HP fővállalkozásában lebonyolított három hónapos fejlesztési időszakban a BEA WebLogic ismételten bizonyította, hogy magas fejlesztési hatékonyság, gyorsaság valamint biztonság tekintetében is megállja a helyét. A rendszer a kitűzött időben, problémák nélkül indult el május 1-jén, és azóta is gond nélkül üzemel.

Az Alerant Rt. - mint a magyarországi BEA Technológiai Központ - a fejlesztési fázisban technológiai konzultációval segítette a projektet, jelenleg a rendszer BEA támogatását adja.
Kulcsszavak: adatbázis BEA Systems

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38